ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμπορεύεται με τη διοίκηση Μανώλα ο Δ. Ζαφείρης

Με κοινό δελτίο τύπου Ανέστης Μανώλας και Δημήτρης Ζαφείρης μας ενημερώνουν για τη συνεργασία τους και την προσχώρηση του δεύτερου στην παράταξη του Δημάρχου Πύδνας – Κολινδρού.

Συμπορεύεται με τη διοίκηση Μανωλά ο Δ. Ζαφείρης

Ένα χρόνο μετά την ορκωμοσία της νέας διοίκησης η “συμπόρευση” Μανώλα – Ζαφείρη αποτελεί την πρώτη επίσημη συνεργασία μεταξύ παρατάξεων στον Δήμο Πύδνας Κολινδρού.

Το Δελτίο Τύπου αναλυτικά:

“Όπως είχα επισημάνει κατά την περσινή τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου και των δημοτικών συμβούλων καθώς και των Προέδρων κοινοτήτων και των κοινοτικών συμβούλων, όλοι όσοι έχουμε εκλεγεί, για να δείξουμε ότι η απόφασή μας να ασχοληθούμε με τα κοινά πάρθηκε χωρίς ιδιοτέλεια, θα πρέπει να παραβλέψουμε οποιοδήποτε προσωπικό, παραταξιακό, κομματικό ή άλλο συμφέρον και να προσπαθήσουμε για το καλό του τόπου μας, το καλό του δήμου μας.
Με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας, αποφασίσαμε τη συνεργασία με τον κ. Δημήτριο Ζαφείρη, επικεφαλής της παρατάξεως «Νέοι άνθρωποι-Νέες ιδέες-Νέα πορεία», ο οποίος προσφέρθηκε να συνδράμει στην προσπάθειά μας για την αναβάθμιση του δήμου μας.”
Αναστάσιος Δ. Μανώλας
Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού


Στο πλαίσιο της διάθεσης συνεργασίας, με σοβαρότητα και σωφροσύνη, αποφάσισα να συμπράξω με την παράταξη του Δημάρχου κ. Μανώλα, έχοντας ως μοναδικό σκοπό να βάλω ένα λιθαράκι στην κοινή προσπάθεια για ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου μας.”
Δημήτριος Αθ. Ζαφείρης
Δημοτικός Σύμβουλος Πύδνας-Κολινδρου

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα