ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού με εκπροσώπους του ιδρύματος Πασχάλη

Η ομάδα των Νομικών Συμβούλων του Προέδρου του Κοινωφελούς Ιδρύματος «ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ» αποτελούμενη από τους δικηγόρους  κ. Ι. Παπαδιαμαντή, κ. Αντ. Νεδελκόπουλο, κ. Γρ. Χατζημιχαήλ, κ. Π. Γιδαράκο και κ. Χρ. Κορώνα, καθώς και τον τεχνικό σύμβουλο κ. Δ. Γουναρίδη επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού κ. Αναστάσιο Μανώλα.

Κατά την συνάντηση έγινε αρχική μνεία στην πρόσφατη δωρεά ασθενοφόρων από τον Πρόεδρο κ. Δ. Πασχάλη προς το ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ, όπου παραστάθηκε ο κ. Μανώλας ο οποίος και συνεχάρη ακόμη μία φορά τον κ. Πασχάλη για τη γενναία προσφορά του και τόνισε ότι με τη συνδρομή των ευεργετών του Έθνους μας ,όπως και αυτή του κ. Πασχάλη, η Πατρίδα μας σώθηκε πολλές φορές. Η κ. Ι. Παπαδιαμαντή διευκρίνισε ότι το ένα ασθενοφόρο θα εξυπηρετεί τη Βόρεια Πιερία και ότι ο κ. Δ. Πασχάλης, Πρόεδρος του Ομώνυμου Κοινωφελούς Ιδρύματος και του Διεθνούς Ιδρύματος Μνημείου Μεγάλου Αλεξάνδρου πάντα είχε στενούς δεσμούς με τη Βόρεια Πιερία και ήταν αθόρυβος αλλά ουσιαστικός αρωγός όπου υπήρχε ανάγκη στα πλαίσια βοήθειας προς το συνάνθρωπο. Κ. Δήμαρχε σας μεταφέρω τους χαιρετισμούς του Προέδρου και δηλώνω ότι είναι πάντα δίπλα σας προκειμένου να διευκολυνθείτε στο έργο σας».

Ο κ. Αντ. Νεδελκόπουλος έκανε αναφορά στη συμβολή του κ. Δ. Πασχάλη για την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου της Πύδνας με συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, στις οποίες παραχώρησε την αιγίδα του.

Έγινε συζήτηση επί των βασικών αναγκών του Δήμου και ο Δήμαρχος επισήμανε την έλλειψη κατάλληλου οχήματος για την Τεχνική Υπηρεσία. Συμφώνησε ότι μπορούν και πρέπει να υπάρξουν από κοινού πολιτιστικές δράσεις στο Δήμο Πύδνας-Κολινδρού με την ανιδιοτελή στήριξη και συνδρομή του κ. Πασχάλη, όπως είχε γίνει και στο παρελθόν, που θα αναδείξουν τη Βόρεια Πιερία και τον αρχαιολογικής σημασίας πολιτισμό της.

Η κ. Ι. Παπαδιαμαντή αναφέρθηκε επίσης στην προοπτική πλήρους εξοπλισμού ιατρείου στο χώρο του Δημαρχείου για την αντιμετώπιση άμεσων ιατρικών συμβάντων έτσι ώστε να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

Ο Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του κ. Δ. Πασχάλη επεσήμανε για άλλη μία φορά τη σημασία των εθνικών ευεργετών για την Ελλάδα.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα