ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα δυο σενάρια για τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών στην φετινή ΔΕΘ

Εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού περιορίζεται σημαντικά ο αριθμός των προσκεκλημένων – Θερμομέτρηση έξω από το “Ιωάννης Βελλίδης”

Τα δυο σενάρια για τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών στην φετινή ΔΕΘ

Δυο σενάρια επεξεργάζεται και παρουσίασε σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Θεσσαλονίκη, η διοίκηση της ΔΕΘ- Helexpo Α.Ε., σε ό,τι αφορά τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών στην φετινή 85η ΔΕΘ.

Η φετινή διοργάνωση του Σεπτεμβρίου με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία αναμένεται να πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2020. Η φετινή διοργάνωση θα είναι ιδιαίτερη λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των μέτρων που έχουν επιβληθεί από τον ΕΟΔΥ για την προφύλαξη του πληθυσμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr στην πρόσφατη συνάντηση του κ. Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο Διοικητήριο ο πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO, Τάσος Τζήκας τον ενημέρωσε για τα δυο σενάρια βάσει των οποίων θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί η πρωθυπουργική ομιλία το βράδυ των εγκαινίων της 85ης διοργάνωσης.

Σύμφωνα με το πρώτο σενάριο, η ομιλία του Πρωθυπουργού θα πραγματοποιηθεί εντός του συνεδριακού κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης» με αρκετά λιγότερους όμως προσκεκλημένους. Αυτό σημαίνει πως προκειμένου να τηρηθεί το πρωτόκολλο οι 2.500 προσκεκλημένοι που συνήθως λαμβάνουν πρόσκληση φέτος θα πρέπει να περιοριστούν σε 600-800. Στην είσοδο του συνεδριακού κέντρου θα πραγματοποιούνται θερμομετρήσεις, οι καρέκλες εντός χώρου θα έχουν απόσταση η μια από την άλλη. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως οι προσκλήσεις που θα δοθούν από την διοίκηση της εταιρίας θα είναι περιορισμένες και θα απευθυνθούν αποκλειστικά σε εκπροσώπους φορέων, πολιτικούς και εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης.

Διαβάστε περισσότερα στο makthes.gr >

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα