ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη | Γάκης: Διεκδικούμε θέσεις ευθύνης, όχι διοίκησης

Θεσσαλονίκη | Γάκης: Διεκδικούμε θέσεις ευθύνης, όχι διοίκησης

Με γνώμονα το καλό της Θεσσαλονίκης και “το συμφέρον των συνδημοτών μου”, δηλώνει ο νέος επικεφαλής Βασίλης Γάκης

Θεσσαλονίκη | Γάκης: Διεκδικούμε θέσεις ευθύνης, όχι διοίκησης

Με γνώμονα το καλό της Θεσσαλονίκης και “το συμφέρον των συνδημοτών μου” θα πορευθεί η δημοτική παράταξη “Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα”, υποστήριξε ο νέος επικεφαλής της, Βασίλης Γάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε η παράταξη σήμερα, Πέμπτη, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον κ. Γάκη, “διεκδικούμε ως μέλη μίας παράταξης θέσεις ευθύνης και όχι διοίκησης. Δεν είναι ο αυτοσκοπός μας”. Ειδικότερα “θέλουμε να λειτουργήσουμε υπεύθυνα και να φανούμε χρήσιμοι στους πολίτες”, συνέχισε ο κ. Γάκης, διαμηνύοντας ότι “είμαστε εδώ για να επανασυσταθούμε. Μένουμε σταθεροί όχι μόνο στα εύκολα, αλλά κυρίως στα δύσκολα”.

Συμπερασματικά, “δεν θα κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, ούτε θα ακούσετε από εμάς αντιπολιτευτικές κορώνες. Πιστεύουμε στον διάλογο, αλλά με επιχειρήματα. Έχουμε πρόγραμμα, λόγο και πολύχρονη αυτοδιοικητική εμπειρία”, τόνισε ο ίδιος.

Στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ο Β. Γάκης ισχυρίστηκε πως “η καλή μας πρόθεση προς όλους δεν θα πρέπει να ερμηνευθεί ως αδυναμία, αλλά ως υπεύθυνη άσκηση του καθήκοντός μας έναντι των Θεσσαλονικέων”.

Κάνοντας μία αναδρομή στις περσινές αυτοδιοικητικές εκλογές και την ήττα του μέχρι χθες επικεφαλής της παράταξης, Νίκου Ταχιάου, ο κ. Γάκης υπενθύμισε ότι η παράταξή του “ήταν ανοιχτή για συνεργασία” με τη διοίκηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, προκειμένου η πόλη να μη μείνει ακυβέρνητη. “Η συνεργασία αυτή δεν έγινε εφικτή” συμπλήρωσε και ξεκαθάρισε πως οι περσινές ανεξαρτητοποιήσεις δημοτικών συμβούλων της παράταξής του για να ενταχθούν σε θέσεις της διοίκησης Ζέρβα είναι ένα κεφάλαιο που το “αποτυπώνουμε στη μνήμη ως διδαχή και όχι ως εμμονή”.

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους τι συζήτησε με τον Κ. Ζέρβα στο τετ α τετ που είχαν το Σάββατο, ο κ. Γάκης απάντησε

Διαβάστε περισσότερα στο makthes.gr >

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα