ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχόλιο ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας σε δήλωση Μπαραλιάκου

“Προφανώς το μόνο δικό του που προσφέρει, είναι η υπογραφή του, που βάζει σε ένα έτοιμο κείμενο για “περιφερειακή κατανάλωση”.

Σχόλιο της ΝΕ Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία  για δήλωση του βουλευτή Πιερίας της ΝΔ κ.Φώντα Μπαραλιάκου


“Ο κ. Φώντας Μπαραλιάκος, βουλευτής Πιερίας, εκτιμά μάλλον (και ίσως όχι μόνο αυτός), ότι δεν αρκούν όσα προσπαθούν οι κ Α. Γεωργιάδης και Μ. Βορίδης σε κεντρικό επίπεδο και θεώρησε αναγκαίο να συμβάλλει και αυτός με το τεράστιο πολιτικό του εκτόπισμα και ως μαθητευόμενος (των προαναφερθέντων κυρίων) “αναλυτής” να μας κοινοποιήσει τα συμπεράσματά του και να μας διαφωτίσει.

Προφανώς το μόνο δικό του που προσφέρει, είναι η υπογραφή του, που βάζει σε ένα έτοιμο κείμενο για “περιφερειακή κατανάλωση”. Δεν τον ενοχλεί ο χαρακτηρισμός της ετυμηγορίας του ελληνικού λαού δύο φορές ως προϊόν απάτης. Δεν τον ενοχλεί, ούτε τον προβληματίζει το εκ προμελέτης αδίκημα του κ. Μιωνή, που μαγνητοφώνησε κρυφά μια συνομιλία που παρεμπιπτόντως δεν στοιχειοθετεί κανένα από τα “συμπεράσματα” , ούτε και η επιλεκτική χρήση του προϊόντος, σε επιλεγέντα χρόνο (από ποιόν άραγε?) μετά από τέσσερα περίπου χρόνια. Όραμα είδε? Μάλλον όχι. Μάλλον τώρα φαίνεται ότι έγινε το deal. Τώρα ταίριαξε το αντίτιμο που έπρεπε. Μάλλον τώρα πρέπει να πληρωθεί το τίμημα. Μάλλον τώρα φοβάται περισσότερο ο Α. Σαμαράς. Ο αρχηγός. Μάλλον τώρα καταρρέει η επιδίωξη χαρακτηρισμού του σκανδάλου Novartis ως πολιτική σκευωρία. Μάλλον τώρα είναι μεγαλύτερος ο κίνδυνος για τον αρχηγό και μάλλον οι πολιτικοί του σωματοφύλακες δεν επαρκούν πλέον, μάλλον. Κρίμα κύριε βουλευτά, γιατί λένε, ότι αν και Σαμαρικός βουλευτής είστε “καλό παιδί”.

Υ.Γ Προφανώς ο κ. Μπαραλιάκος δεν άκουσε ούτε για τα εμβάσματα της Novartis στην κ. Ράϊκου, ούτε για τα 2,6 εκ. των Σαμαρά -Παπασταύρου ή επειδή ακριβώς τα άκουσε στέλνει την μπάλα στην κερκίδα…”

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα