ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πύδνας Κολινδρού | Αποχή από το Δ.Σ. σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Πύδνας – Κολινδρού | Αποχή από το Δημοτικό Συμβούλιο σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Δεν πραγματοποιήθηκε η σημερινή, «δια περιφοράς», συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύδνας – Κολινδρού. Δεν συμμετείχαν σε αυτήν οι παρατάξεις του Βαγγέλη Λαγδάρη και Παναγιώτη Καζά, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, για τον τρόπο διεξαγωγής των συνεδριάσεων.

Για σήμερα, Παρασκευή, είχαν προγραμματιστεί δύο συνεδριάσεις στον Δήμο Πύδνας – Κολινδρού. Μία ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα την έγκριση του απολογισμού 2019 και εν συνεχεία η τακτική συνεδρίαση του Ιουνίου. Η ειδική συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε κανονικά μέσω τηλεφώνου, καθώς σε αυτή συμμετείχαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι.

Στην τακτική συνεδρίαση, ωστόσο, οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης δεν έδωσαν το «τηλεφωνικό» παρών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει η απαιτούμενη απαρτία και η συνεδρίαση να αναβληθεί.

Να θυμίσουμε, ότι ο Παναγιώτης Καζάς, πριν μία εβδομάδα, είχε αποστείλει επιστολή προς την Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Κουτσουμάρη και τον Δήμαρχο κ. Μανώλα, ζητώντας να πραγματοποιούνται οι συνεδριάσεις «δια ζώσης», όπως προβλέπεται και στην πρόσφατη εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δίου –Ολύμπου, συνεδρίασε δια ζώσης και το ίδιο θα γίνει τη Δευτέρα, με το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κατερίνης.

About the author

Ηλίας Τοπτσής

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγίνιο Πιερίας.
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Msc) στα «Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών» με κατεύθυνση στις «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Ήχου και της Εικόνας για την Εκπαίδευση και την Παραγωγή», από την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ.
Στα φοιτητικά του χρόνια συνεργάστηκε με εφημερίδες της Θεσσαλονίκης (ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) καθώς και με διαφημιστικά γραφεία της πόλης.
Το 2007 ξεκίνησε να διδάσκει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, ως διδάσκων 407, σε εργαστηριακά μαθήματα ραδιοφωνικής και τηλεοπτικής παραγωγής. Από το 2012 έως σήμερα είναι εκπαιδευτής ενηλίκων στα Δημόσια ΙΕΚ στην ειδικότητα «Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπόρτερ» στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα