ΠΟΛΙΤΙΚΗ MEDIA

Δήμαρχος Κατερίνης | Δεν υπήρξε ποτέ, διαχρονικά, ρύπανση από τον βιολογικό μας

Συμβολική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του βιολογικού σταθμού της Κατερίνης πραγματοποίησαν σήμερα ο δήμαρχος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος.

Στις δηλώσεις τους ο δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αστέριος Μπουσνάκης, ο αντιδήμαρχος Δόμησης και Τουρισμού Γιώργος Νταντάμης καθώς και ο προϊστάμενος του βιολογικού Γιάννης Παρτσαλίδης ξεκαθάρισαν ότι ο βιολογικός σταθμός της Κατερίνης δεν ευθύνεται για τη ρύπανση των ρεμάτων που εκβάλλουν στον Πέλεκα καθώς διαχρονικά λειτουργεί ορθά και το νερό που πέφτει στο ποτάμι είναι καθαρό.

Αμέσως μετά όλοι μαζί βρέθηκαν σε δύο ενδεικτικά σημεία όπου τα ρέματα καταλήγουν ακάθαρτα στο ποτάμι διαμηνύοντας ότι το περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελειταί τόσα χρόνια έχει ονοματεπώνυμα και πάντως δεν είναι ο βιολογικός ο οποίος επιβαρύνει το περιβάλλον όχι μόνο τώρα αλλά διαχρονικά.

Η ώρα του εισαγγελέα

Ο δήμαρχος Κατερίνης αναφέρθηκε στα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η δημοτική αρχή και με τα οποία θα καταφύγει στον εισαγγελέα, όπως είπε χαρακτηριστικά.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας