ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Κατερίνης | Έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές τα Δημοτικά σχολεία

Δημοτικά Σχολεία: Διατέθηκαν επαρκείς ποσότητες αντισηπτικών. Επισταμένη καθαριότητα σε εξωτερικούς & εσωτερικούς χώρους

Στο Δήμο Κατερίνης, έτοιμα είναι τα δημοτικά σχολεία, που θα επαναλειτουργήσουν την προσεχή Δευτέρα 01 Ιουνίου, προκειμένου να υποδεχθούν τους μαθητές. Ειδικότερα, η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έγκαιρα μερίμνησε για την προετοιμασία των εγκαταστάσεων των σχολείων, την επισταμένη καθαριότητα, ενώ προηγήθηκαν και απολυμάνσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους των διδακτηρίων.

Επιπλέον, διατέθηκαν ήδη στους Διευθυντές των σχολείων επαρκείς ποσότητες αντισηπτικών υγρών, τις οποίες απέστειλε το Υπουργείο Παιδείας. 

Όπως τονίζει ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας Ιωάννης Νταντάμης: «Παράλληλα με τις ευχές μας σε εκπαιδευτικούς και μαθητές για καλή επιστροφή στις σχολικές αίθουσες, στο πλαίσιο των κανόνων ασφάλειας και υγιεινής ο Δήμος Κατερίνης έλαβε όλα τα απαιτούμενα μέτρα, με σκοπό την προστασία της υγείας των παιδιών μας, προκειμένου να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί ομαλά η σχολική χρονιά».

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα