ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουκοδήμος | Οι πολίτες να συνδράμουν στην προστασία του δημόσιου χώρου

Σε νέα μεγάλης κλίμακας επιχείρηση καθαρισμού και ευταξίας της περιοχής του Πέλεκα με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας προχώρησαν οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του δήμου η περιοχή “στο ύψος του παρεκκλησίου του Αγίου Νήφωνα, επί δέκα και πλέον χρόνια είχε μετατραπεί σε χώρο παράνομης απόθεσης και ανεξέλεγκτης ρίψης απορριμμάτων και μπαζών”.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

Στη διάρκεια της επιχείρησης που έγινε με την συνδρομή εργαζομένων και μηχανημάτων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης, διενεργήθηκε γενικός καθαρισμός του χώρου, ενώ συγκεντρώθηκαν και απομακρύνθηκαν μεγάλες ποσότητες από μπάζα, ογκώδη αντικείμενα, απορρίμματα, αδρανή υλικά, βελτιώνοντας έτσι αισθητά την εικόνα της περιοχής και ικανοποιώντας ένα αίτημα πολλών ετών των κατοίκων.

«Καλούμε τους συνδημότες μας να στηρίξουν τις συντονισμένες πρωτοβουλίες μας, προκειμένου να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα στο Δήμο μας. Η διοίκηση και οι υπηρεσίες μας κάνουμε από κοινού μία πολύ μεγάλη προσπάθεια για να διατηρούμε το Δήμο καθαρό σε κάθε γωνιά του. Θέλουμε και τους πολίτες να συνδράμουν για την προστασία του δημόσιου χώρου και του περιβάλλοντος» δήλωσε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

Επισημαίνεται, ότι, από την έναρξη της νέας δημοτικής περιόδου, έχουν υλοποιηθεί πολλές αντίστοιχες επιχειρήσεις καθαρισμού και ευπρεπισμού σε όλο το Δήμο Κατερίνης, ενώ σε ενδεχόμενο που εντοπιστούν ανεύθυνοι συμπολίτες, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να εναποθέσουν εκ νέου μπάζα ή απορρίμματα, η δημοτική αρχή θα επιβάλλει τα προβλεπόμενα πρόστιμα και κυρώσεις.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα