ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καζάς: “Χωρίς το Δήμο Πύδνας – Κολινδρού η “Ενεργειακή Κοινότητα Δήμων Πιερίας”

Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Παναγιώτης Καζάς ως επικεφαλής της παράταξης “Βόρεια Πιερία της Καρδιάς μας” στον Δήμο Πύδνας – Κολινδρού. Στο Δ.Τ., μεταξύ άλλων, αναφέρεται το γεγονός πως “τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων Κατερίνης και Δίου – Ολύμπου… έλαβαν αποφάσεις για την ίδρυση Ενεργειακής Κοινότητας με την επωνυμία «Ενεργειακή Κοινότητα Δήμων Πιερίας», με τη συμμετοχή και των ΔΕΥΑ Κατερίνης και Δίου – Ολύμπου… Ο Δήμος Πύδνας – Κολινδρού δυστυχώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σε αυτή τη συνεργασία”

Καζάς: "Χωρίς το Δήμο Πύδνας – Κολινδρού η “Ενεργειακή Κοινότητα Δήμων Πιερίας"

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου έχει ως εξής:

«Χωρίς το Δήμο Πύδνας – Κολινδρού η “Ενεργειακή Κοινότητα Δήμων Πιερίας”»

Με μεγάλη λύπη και ανησυχία διαπιστώνουμε, πως η υποβάθμιση του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού, συνεχίζεται και με τη νέα Δημοτική Αρχή. Η έλλειψη στόχων, προγραμματισμού, εξωστρέφειας και συνεργασίας της διοίκησης, δυστυχώς φαίνεται πως θα έχει ολέθριες συνέπειες στο μέλλον του Δήμου, των δημοτών και των νέων ανθρώπων που επιμένουν να δραστηριοποιούνται στον τόπο τους.

Τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων Κατερίνης και Δίου – Ολύμπου, πριν από μερικές ημέρες, έλαβαν αποφάσεις για την ίδρυση Ενεργειακής Κοινότητας με την επωνυμία «Ενεργειακή Κοινότητα Δήμων Πιερίας», με τη συμμετοχή και των ΔΕΥΑ Κατερίνης και Δίου – Ολύμπου (ΑΔΑ: 65ΡΣΩΕΤ-ΖΑΗ και ΑΔΑ: 6Π92Ω9Δ-ΤΧ8). Αποφάσεις οι οποίες έχουν πάρει και τις απαραίτητες εγκρίσεις από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση (ΑΔΑ: 6ΖΒΜΟΡ1Υ-ΠΟ9 και ΑΔΑ: 6ΛΟ2ΟΡ1Υ-74Δ).

Ο Δήμος Πύδνας – Κολινδρού δυστυχώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σε αυτή τη συνεργασία.

Στις εκλογές του 2019, ήμασταν η μοναδική δημοτική παράταξη του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού, που είχε μιλήσει και είχε σε υψηλή προτεραιότητα, στο προεκλογικό της πρόγραμμα, την ίδρυση «Ενεργειακής Κοινότητας» (δείτε ανάρτηση στις 11 Φεβρουαρίου 2019).

Σύμφωνα με τα παραπάνω, ερωτάτε ο Δήμαρχος:

  • Γιατί δεν συμμετέχει, ο Δήμος Πύδνας – Κολινδρού, σε αυτή τη συνεργασία;
  • Δεν ενημερώθηκε ποτέ από τους συναδέλφους του Δημάρχους της Πιερίας;
  • Ενημερώθηκε και δεν βρήκε ενδιαφέρουσα την πρόταση;
  • Έχει τη διάθεση να είναι συμμέτοχος ο Δήμος μας σε αυτή την προσπάθεια;
  • Μπορεί να μας πει ποιο είναι το όραμά του και ποιοι οι στόχοι του για την πρόοδο του Δήμου;

Δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε, όταν λέγαμε πως ο Δήμος μας «πάει κάθε μέρα και χειρότερα» και φαίνεται πως οδεύουμε σε μία ακόμη χαμένη τετραετία.

Η παράταξή μας θα παρακολουθεί τις εξελίξεις, θα αναδεικνύει τα θέματα που απασχολούν τον τόπο και θα καταθέτει προτάσεις, πάντα με στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Ο επικεφαλής

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πύδνας – Κολινδρού

Παναγιώτης Καζάς

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα