ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριακίδης | Αναβαθμίζουμε το εργασιακό περιβάλλον στο αμαξοστάσιο

Σε λειτουργία τέθηκε το νέο Γραφείο Κίνησης και Καυσίμων που κατασκευάστηκε στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Κατερίνης, σε αντικατάσταση του παλιού “υποβαθμισμένου”, όπως το χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή, γραφείου που υπήρχε, για την καταγραφή και προμήθεια καυσίμων σε δημοτικά οχήματα. Το νέο οίκημα κατασκευάστηκε με εργατικό δυναμικό του Δήμου Κατερίνης (μαραγκοί, ηλεκτρολόγοι, εργάτες, πλακάδες κ.ά.), κατόπιν συνεννόησης του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Γιώργου Κυριακίδη και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιάννη Συμεωνίδη, αντίστοιχα.

Κυριακίδης | Αναβαθμίζουμε το εργασιακό περιβάλλον στο αμαξοστάσιο
Κυριακίδης | Αναβαθμίζουμε το εργασιακό περιβάλλον στο αμαξοστάσιο

Με την ολοκλήρωση κατασκευής του νέου Γραφείου Κίνησης και Καυσίμων αναβαθμίστηκε το περιβάλλον εργασίας των υπαλλήλων που ασχολούνται με τη διαχείριση καυσίμων ενώ ανασυγκροτήθηκε και η όλη διαδικασία λειτουργίας στο πλαίσιο της γενικότερης αναβάθμισης που έχει ξεκινήσει στο αμαξοστάσιο του Δήμου.

Κυριακίδης | Αναβαθμίζουμε το εργασιακό περιβάλλον στο αμαξοστάσιο

«Από τότε που ανέλαβα καθήκοντα Αντιδημάρχου στον τομέα καθαριότητας διαπίστωσα ότι ορισμένα τμήματα λειτουργούσαν πλημμελώς λόγω και προβλημάτων στον εργασιακό τομέα», δήλωσε αρχικά ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Γιώργος Κυριακίδης και πρόσθεσε λέγοντας: «Καταγράψαμε λοιπόν αυτά τα προβλήματα και σιγά σιγά προωθούμε τις δέουσες λύσεις

Είμαι επομένως ευτυχής που κατασκευάσαμε το νέο Γραφείο Κίνησης και Καυσίμων και μάλιστα με οικονομικό τρόπο αξιοποιώντας υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας. Δημιουργήσαμε έναν αναβαθμισμένο χώρο εργασίας για τους υπαλλήλους μας που διαχειρίζονται τα καύσιμα οχημάτων όλου του Δήμου Κατερίνης. 

Το Νέο Γραφείο Κίνησης και Καυσίμων θεωρώ ότι αποτελεί μια μικρή ψηφίδα στον συνολικό πίνακα του Δημοτικού μας Αμαξοστασίου, είναι ένα κομμάτι ανάπλασης και αναβάθμισης από τη συνολική προσπάθεια που γίνεται στον Δήμο Κατερίνης και μάλιστα σε μια δύσκολη περίοδο. Η προσπάθειά μας όμως δεν σταματάει εδώ αλλά θα συνεχιστεί ώστε και οι υπάλληλοί μας να εργάζονται σε ένα καλύτερο περιβάλλον αλλά και να παρέχουμε ακόμη καλύτερες υπηρεσίες προς όφελος των πολιτών, προς όφελος όλων μας», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης. 

Η δημοτική αρχή έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το πώς ήταν πριν το γραφείο κίνησης:

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας