ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νταντάμης | Εγκρίθηκε από τον ΕΟΤ το σχέδιο δράσης της Επιτροπής Τουρισμού του δήμου Κατερίνης

Εγκρίθηκε από τον ΕΟΤ το σχέδιο δράσης της Επιτροπής Τουρισμού του δήμου Κατερίνης.

Φωτό αρχείου από την Επιτροπή Τουρισμού

Το σχέδιο είχε παρουσιαστεί στο πλαίσιο της συνεδρίασης της επιτροπής τον περασμένο Φεβρουάριο (δες εδώ)

“Ως αντιδήμαρχος Τουρισμού εκμεταλλευόμενος τις δυνατότητες του νόμου συγκρότησα μία πολυπληθή επιτροπή με ανθρώπους του τουρισμού και στήσαμε ένα σχέδιο δράσης με προϋπολογισμό το οποίο το στείλαμε στον ΕΟΤ και έχουμε την καταρχήν συμφωνία του”, ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης στο Ράδιο Ενημέρωση και την Ελίνα Διαμαντοπούλου ο αντιδήμαρχος Δόμησης και Τουρισμού κ. Γιώργος Νταντάμης.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο τα όσα έχουν μεσολαβήσει με τον κορωνοϊού, ανατρέπουν, όπως είπε, τον αρχικό σχεδιασμό. “Προφανώς δεν μπορούμε να δράσουμε μονομερώς. Περιμένουμε κεντρικές οδηγίες” ανέφερε συγκεκριμένα.

Αναφερόμενος στο σχέδιο δράσης ο κ. Νταντάμης σημείωσε ότι στόχος του είναι να πολλαπλασιάζει την επισκεψιμότητα στο δήμο Κατερίνης κάτι το οποίο θα δώσει υπεραξία στον τόπο. “Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ και δίνουμε μεγάλο αγώνα για την αναγνωρισιμότητα του δήμου μας, δηλαδή, το να λέει κάποιος “Κατερίνη” εντός και εκτός της χώρας και μηχανικά κι αυτόματα να του έρχονται ευχάριστες σκέψεις” πρόσθεσε ενώ όπως αποκάλυψε σχεδιάζονται δράσεις στις παλιές εγκαταστάσεις του ΟΣΕ εμπνευσμένες από το εμβληματικό τραγούδι “Το τρένο φεύγει στις 8” σε στίχους Μάνου Ελευθερίου και μουσική Μίκη Θεοδωράκη που αναφέρεται στην Κατερίνη.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα