ΠΟΛΙΤΙΚΗ MEDIA

Τσιουκάνης | Ο δήμαρχος μου ζήτησε να βάλω πλάτη γιατί κάτι δεν πάει καλά στο πράσινο (ηχητικό)

Αποκαλυπτικός ήταν σήμερα το πρωί ο “ανεξάρτητος” πλέον δημοτικός σύμβουλος του δήμου Κατερίνης Κώστας Τσιουκάνης ο οποίος μιλώντας στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 και την Ελίνα Διαμαντοπούλου αιτιολόγησε την απόφασή του να διαχωρίσει τη θέση από τον συνδυασμό “Πολίτες σε Δράση”, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πώς ουδέποτε είχε κάποιο πρόβλημα με συναδέλφους του από τον συναδυασμό, όπως εσφαλμένα γράφτηκε.

Όπως είπε, δέχθηκε συγκεκριμένη πρόταση από τον δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμου ο οποίος αναγνώρισε την εμπειρία του στον τομέα του πρασίνου καθώς υπήρξε αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου με την προηγούμενη διοίκηση. “Ο κ. Κουκοδήμος αναγνωρίζοντας ότι ήμουν ένας πετυχημένος αντιδήμαρχος πρασίνου θεώρησε ότι έπρεπε να βάλω πλάτη γιατί κάτι δεν πάει καλά στο πράσινο” ανέφερε ο κ. Τσιουκάνης σημειώνοντας παράλληλα ότι δεν ήταν στη σκέψη του να ανεξαρτητοποιηθεί μέχρι να του κάνει την κρούση ο κ. Κουκοδήμος παρ’ όλο που, όπως είπε, ως ομάδα δεν ήταν δεμένοι.

Παράλληλα ο κ. Τσιουκάνης διέψευσε τα δημοσιέυματα που τον θέλουν να έχει έρθει σε ρήξη με τον Νίκο Παπαζιώγα, ενώ για το αν η ανεξαρτητοποίησή του δρομολογεί άμεσες εξελίξεις στην αντιδημαρχία Πρασίνου και αντικατάσταση του κ. Κήπου, άφησε τις επίσημες ανακοινώσεις να γίνουν από τον ίδιο τον δήμαρχο.

Νίκος Παπαζιώγας, Κώστας Τσιουκάνης

Να σημειωθεί ότι οι τελευταίες εξελίξεις επιβεβαιώνουν πλήρως το ρεπορτάζ του OlympusMera που είχε κάνει λόγο για “άδειασμα” του Βαγγέλη Κήπου από τον δήμαρχο Κατερίνης.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Τσιουκάνη εδώ:

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα