ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάνη | Ευχαριστίες σε Καραμανλή

Για την έγκριση 510.000 ευρώ για τον Δήμο Δίου Ολύμπου

Μάνη | Ευχαριστίες σε Καραμανλή

Τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστα Αχ. Καραμανλή, ευχαριστεί η βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου. “που ανταποκρίθηκε άμεσα και ενέκρινε ποσό ύψους 510.000 ευρώ για τον Δήμο Δίου-Ολύμπου”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο Δελτίο Τύπου που ακουλουθεί:

Έγκριση 510.000 ευρώ για τον Δήμο Δίου Ολύμπου.

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Kώστα Αχ. Kαραμανλή, που ανταποκρίθηκε άμεσα και ενέκρινε ποσό ύψους 510.000 ευρώ για τον Δήμο Δίου-Ολύμπου, με σκοπό την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από έκτακτα καιρικά φαινόμενα, τα οποία έπληξαν τους τελευταίους μήνες του 2019 την ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου
Βουλευτής Πιερίας Ν.Δ.

Οι ευχαριστίες Γερολιόλιου σε Καραμανλή

Δίου - Ολύμπου | 510 χιλιάδες ευρώ από τον Καραμανλή

Με το ποσό των 510.000 ευρώ, ενισχύεται ο Δήμος μας, για έργα αστικής οδοποιίας στην Δημοτική Ενότητα Δίου, από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Το έργο περιλαμβάνει τις εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος σε όλες τις Κοινότητες της Δ.Ε. Δίου, με έμφαση στα διαβρωμένα από τις βροχοπτώσεις τμήματα οδοποιίας και τις συνοδές κατασκευές.
Ευχαριστώ δημόσια, την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και ιδιαίτερα τον υπουργό, κ, Κώστας Καραμανλής για την άμεση ανταπόκρισή του.
Οφείλω, επίσης, να τονίσω την σημαντική συνεισφορά, στην επιτυχή έκβαση του αιτήματός μας, των βουλευτών της ΝΔ Πιερίας, κ.κ. Φώντα ΜπαραλιάκοΆννα Μάνη Παπαδημητρίου και Σάββα Χιονίδη
Τέλος, αξίζει ο έπαινος στις υπηρεσίες του Δήμου μας, που εν μέσω πιεστικών συνθηκών ανταποκρίθηκαν άμεσα και με επιτυχία, στη σύνταξη της σχετικής μελέτης

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα