ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντιπλημμυρική θωράκιση & αγροτική οδοποιία

Π.Ε. Πιερίας | Αντιπλημμυρική θωράκιση & αγροτική οδοποιία

Παρεμβάσεις για αντιπλημμυρική θωράκιση και αγροτική οδοποιία από τα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Π.Ε. Πιερίας | Αντιπλημμυρική θωράκιση & αγροτική οδοποιία

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης ΠιερίαςΠροτεραιότητα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας,  η αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, για την προστασία των πολιτών και των περιουσιών τους. Μέσα από την υλοποίηση στοχευμένων έργων, λειτουργούμε προληπτικά, προκειμένου να εκμηδενιστούν οι κίνδυνοι από την εκδήλωση τυχόν πλημμυρικών φαινομένων»

Συνεχίζονται, οι παρεμβάσεις, αντιπλημμυρικής θωράκισης και αγροτικής οδοποιίας από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Οι παρεμβάσεις, αφορούν εργασίες αποκατάστασης και διευθέτησης κοίτης και αναχωμάτων ρέματος στη Λαγόραχη και συντήρησης και επισκευής αγροτικής οδοποιίας, με χαλικόστρωση οδών και διάστρωση υλικών στον Κολινδρό-Παλιάμπελα, από τα  συνεργεία και τα μηχανήματα της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Οι παρεμβάσεις,  έχουν ως σκοπό, την αποκατάσταση της ασφαλούς υδραυλικής ροής, για  την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων και τη διασφάλιση ενός ασφαλούς αγροτικού οδικού δικτύου, που θα εξυπηρετεί τον τοπικό αγροτικό πληθυσμό.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, προσηλωμένη στο στόχο της, υλοποιεί τις δεσμεύσεις της, μέσα από  στοχευμένες ενέργειες, με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα