ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συγχαρητήρια Κουκοδήμου για την άνοδο του Πιερικού

Διαβάστε τη συγχαρητήρια ανακοίνωση του δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. “Στο Δήμο Κατερίνης δεσμευόμαστε ότι θα στηρίξουμε όλοι μαζί ακόμη περισσότερο, με όλες μας τις δυνάμεις την ομάδα μας, προκειμένου να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους”.

Συγχαρητήριο Κουκοδήμου για την άνοδο του Πιερικού

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, που σηματοδοτεί την άνοδο του ιστορικού Πιερικού στη football league, πλημμυρίζει με αισθήματα χαράς και ικανοποίησης το φίλαθλο κοινό του Δήμου Κατερίνης και της ευρύτερης περιοχής. Παράλληλα,  αποδεικνύει, ότι και στο ποδόσφαιρο,  η μεθοδικότητα,  η οργανωμένη και συστηματική δουλειά οδηγούν σε επιτυχίες και διακρίσεις.

Συγχαίρω θερμά όλους τους συντελεστές αυτής της σπουδαίας επιτυχίας για τον Πιερικό μας. Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, τη διοίκηση, το προπονητικό  τιμ, τους φιλάθλους και όλους όσοι συνέβαλαν στην άνοδο. Στο Δήμο Κατερίνης δεσμευόμαστε ότι θα στηρίξουμε όλοι μαζί ακόμη περισσότερο, με όλες μας τις δυνάμεις την ομάδα μας, προκειμένου να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους.

Τη νέα αγωνιστική χρονιά ακόμη πιο ψηλά!Κώστας Κουκοδήμος
Δήμαρχος Κατερίνης

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα