ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο “δικός μας” Λευτέρης Μωυσιάδης Συντονιστής Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης της ΝΔ

Εξαιρετική τιμή αποτελεί για την Πιερία η τοποθέτηση του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Μωυσιάδη στη θέση του Συντονιστή Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης του κόμμματος.

Η είδηση, έγινε γνωστή μέσω της σχετικής ανάρτησης στην ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας, το βράδυ της Δευτέρας, επιβεβαιώνοντας τη σχετική πληροφορία που υπήρχε εδώ και κάποιες μέρες, κυρίως όμως επιβεβαιώνοντας την πολυετή και ιδιαίτερα στενή σχέση που διατηρεί ο Λευτέρης Μωυσιάδης με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος Συντονιστής της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων από τις αρχές του Ιανουαρίου έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα καθώς εργάζεται στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος ως σύμβουλος επικοινωνίας του νέου πρόεδρου της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου ενώ αυξημένα αναμένεται να είναι τα καθήκοντά του και στην (άμισθη) θέση της Γραμματείας καθώς πρόκειται για τη μοναδική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας που ενέχει αρμοδιότητες θεσμικής εκπροσώπησης του κόμματος.

Πριν από λίγο ο κ. Μωυσιάδης δήλωσε στο OlympusMera:

Επιθυμώ να ευχαριστήσω τόσο τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νεας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργο Στεργίου για την επιλογή μου στη θέση του Συντονιστή Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης της Νεας Δημοκρατίας.

Οι ηγεσίες, οι πολιτικοί οργανισμοί και το στελεχιακό δυναμικό κρίνονται στα δύσκολα. Η Νεα Δημοκρατία έχει αποδείξει ότι σε κάθε κρίσιμη καμπή του σύγχρονου Ελληνικού κράτους στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και για το λόγο αυτό η ευθύνη μας σήμερα είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Η Ν.Δ. ως η γνήσια Ευρωπαϊκή φωνή της χώρας καλείται με επικεφαλής τον Γραμματέα μας – βουλευτή Σερρών – κ. Τάσο Χατζηβασιλείου να συνδιαμορφώσει το νέο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι στο οποίο η Ελλάδα διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο. Η άλλη Ελλάδα, η Ελλάδα της ευθύνης, της αλήθειας και του ρεαλισμού, που οραματιστήκαμε το καλοκαίρι του 2015 στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν έπαψε να μας εμπνέει και να οδηγεί τα βήματά μας”.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας