ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΝΝΕΔ Πιερίας | Μένουμε σπίτι, μένουμε ενεργοί!

Το αισιόδοξο, μαχητικό και ελπιδοφόρο μήνυμα της ΟΝΝΕΔ Πιερίας!


Δίνουμε αίμα, προσφέρουμε ζωή. Αυτές τις ημέρες η αιμοδοσία συνεχίζει να είναι αναγκαία, ίσως περισσότερο από ποτέ. Με πρωτοβουλία της Νέα Δημοκρατίας – ΔΕΕΠ Πιερίας και της ΟΝΝΕΔ Πιερίας συμμετείχαμε την Παρασκευή 10 Απριλίου σε εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο του παλιού νοσοκομείου Κατερίνης, καλώντας όλο τον κόσμο να ενισχύσει τα κατά τόπους Νοσοκομεία! Το ωράριο λειτουργείας του τμήματος αιμοδοσίας στην Κατερίνη είναι: Δευτέρα – Παρασκευή στο χώρο του παλιού νοσοκομείου Κατερίνης, πρωϊ: 09:00 – 14:00 και απόγευμα: 18:00 – 20:00 και Σάββατο, Κυριακές και αργίες στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, πρωϊ: 10:00 – 13:00. 


Συνεχίζουμε να ενισχύουμε δομές που προσφέρουν σπουδαίο κοινωνικό έργο. Αυτό το Πάσχα συνεισφέρουμε στην πανελλήνια πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ για την ενίσχυση του έργου του συλλόγου «ΦΛΟΓΑ» – Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια. Τηλεφωνώντας στον ειδικό αριθμό 19813, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό www.floga.org.gr/thelo-na-prosfero/dorees, ή με αγορές από το e-shop www.floga.org.gr


Παρεμβαίνουμε για σημαντικά θέματα, όπως η ενδοοικογενειακή βία. Δεν ξεχνάμε τους συνανθρώπους μας που μέσα στη νέα πραγματικότητα χρειάζονται περισσότερο από ποτέ τη στήριξή μας και τη βοήθεια ειδικών και αρμόδιων φορέων. Η Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων έχει διασφαλίσει την συνέχιση της λειτουργίας των δομών φιλοξενίας θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας, ενώ όλο το εικοσιτετράωρο λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή SOS 15900, καθώς και το email: sos15900@isotita.gr , για όσους δεν μπορούν να τηλεφωνήσουν. 


Νοιαζόμαστε για τους ευάλωτους συνανθρώπους μας και βοηθάμε αυτούς που μας έχουν ανάγκη. Γινόμαστε εθελοντές συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», σε κάθε Δήμο της χώρας, με στόχο την κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών κοινωνικής φροντίδας των ευάλωτων συμπολιτών μας. Καλούμε όλα τα μέλη μας, καθώς και κάθε νέα και νέο, να συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια   της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ δηλώνοντας συμμετοχή στην ειδική φόρμα εθελοντών που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο: https://nd.gr/noiazomaste-gia-toys-pio-eyalotoys-synanthropoys-mas


Δεν είμαστε κοντά, αλλά είμαστε δίπλα ο ένας στον άλλον! Μένουμε σπίτι, μένουμε ενεργοί. 


Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!
ΟΝΝΕΔ Πιερίας 

About the author

OM Newsroom

1 Comment

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

  • Συγχαρητήρια για τις πρωτοβουλίες, ειδικά σε τέτοιες πρωτόγνωρες καταστάσεις. Είναι σημαντικό να υπάρχει τέτοια δράση σε ανύποπτο χρόνο, αλλά κυρίως όταν “κινδυνεύουμε” από την αδράνεια ή την παραίτηση , οπότε και επιβάλλεται κάποιοι να δίνουν το παράδειγμα!

Πρόσφατα άρθρα