ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Δίου-Ολύμπου | Επίσκεψη του προέδρου της ΚΕΔΕ στο Λιτόχωρο για το πρόγραμμα ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Στην Πιερία και συγκεκριμένα στο Λιτόχωρο βρισκεται σήμερα Τρίτη 31 Μαρτίου ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου. 

Σκοπός της επίσκεψής του είναι να βρεθεί κοντά στα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης του δήμου Δίου-Ολύμπου τα οποία είναι επιφορτισμένα με το διευρυμένο, αυτή την περίοδο, πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΚΕΔΕ από την πρώτη στιγμή που η πανδημία έκανε την εμφάνισή της στη χώρα μας επέδειξε ισχυρά αντανακλαστικά ενισχύοντας τις δομές και τα προγράμμαα των δήμων που στηρίζουν τις ευπαθείς ομάδες των πληθυσμών με την εκπρόνηση και εφαρμογή ενός κεντρικού σχεδίου στρατηγικής το οποίο υλοποιείται σε όλους τους δήμους της χώρας. 

Στόχος του κ. Παπαστεργίου είναι να βρεθεί σε αρκετούς δήμους, ανά την επικράτεια, προκειμένου να διαπιστώσει πώς εφαρμόζεται το σχέδιο αυτό στην πράξη.  

About the author

Ελίνα Διαμαντόπουλου

Η Ελίνα Διαμαντοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη.
Σπούδασε Αρχαιολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα εργαζόταν ως δημοσιογράφος σε αθλητική εφημερίδα της συμπρωτεύουσας. Θα συνεχίσει θα εργάζεται σε αθλητικά έντυπα, αθλητικά ραδιόφωνα και γραφεία Τύπου στη Θεσσαλονίκη για περίπου μία δεκαετία.
Το 2008 επιστρέφει στην Κατερίνη όπου δημιουργεί την οικογένειά της και συνεχίζει να εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τοπικό Τύπο και την τηλεόραση. Σήμερα εργάζεται ως ανταποκρίτρια της TV100 στην Πιερία, ενώ παρουσιαζει την εκπομπή “Καθημερινά” που προβάλλεται Δευτέρα με Παρασκευή στις 16:00, στη DION τηλεόραση Κεντρικής Μακεδονίας
Αγαπημένα της θέματα όσα αφορούν τον πολιτισμό, όχι μόνο γιατί σχετίζονται με τις σπουδές της αλλά κυρίως γιατί θεωρεί ότι στα θέματα του πολιτισμού “κρύβονται” οι σπουδαίες προσωπικότητες της εποχής μας αλλά και γιατί κάθε θέμα, όπως η ίδια λέει, έχει με έναν διαφορετικό τρόπο και μία πολιτισμική διάσταση. Οι ανησυχίες της αυτές γύρω από τα θέματα του πολιτισμού την οδήγησαν σε πιο εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές οι οποίες συνεχίζονται μέχρι σήμερα σχετικά με τη διοίκηση των πολιτισμικών μονάδων....
Είναι παντρεμένη με το Χάρη και είναι μητέρα της Όλγας και του Γιώργου.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας