ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαστεργίου προτείνει, Γερολιόλιος στηρίζει

Πρόταση στην ΚΕΔΕ ώστε οι δήμαρχοι να δώσουν το 50% των αποδοχών τους, για τους επόμενους δυο μήνες, στον κοινό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση του covid19

“Στην πρόταση του προέδρου της ΚΕΔΕ Dimitris Papastergiou λέμε ΝΑΙ! Στηρίζουμε και μένουμε αλληλέγγυοι.”

Βαγγέλης Γερολιόλιος 30/03/20

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο facebook, ο δήμαρχος Δίου – Ολύμπου κ. Βαγγέλης Γερολιόλιος στηρίζει την πρόταση του προέδρου της ΚΕΔΕ και δημάρχου Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου που θα προτείνει στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ που συνεδριάζει αύριο, συμβολικά, οι δήμαρχοι της χώρας να δώσουν το 50% των αποδοχών τους, για τους επόμενους δυο μήνες, στον κοινό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση του covid19

Αναλυτικά η ανάρτηση Παπαστεργίου:

Με αίσθημα ευθύνης κι αλληλεγγύης απέναντι στους πολίτες και τις επιχειρήσεις που δοκιμάζονται, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ της ερχόμενης Τετάρτης 01/04, θα προτείνω να ληφθεί απόφαση προκειμένου οι Δήμαρχοι της χώρας να καταθέσουμε το 50% των αποδοχών μας, για τους επόμενους δυο μήνες, στον κοινό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση του covid 19.
Η κίνηση μας είναι καθαρά συμβολική, αφού όλοι γνωρίζουν πως οι αμοιβές των αιρετών της Αυτοδιοίκησης, είναι σημαντικά χαμηλότερες από αυτούς που απολαμβάνουν οι θεσμικοί εκπρόσωποι άλλων βαθμίδων του πολιτικού μας συστήματος.
Όμως αυτή που είναι ουσιαστική, είναι η δέσμευση μας πως σε αυτήν την υγειονομική κρίση, κανένας πολίτης δεν θα είναι μόνος.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα