ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

TOYOTA ΠΟΔΑΣ | Δύο οχήματα στο δήμο Κατερίνης για τις ανάγκες του “Βοήθεια στο Σπίτι”

 Στην κάλυψη των εκτεταμένων – εν μέσω κορωνοϊού – αναγκών παροχής κοινωνικών υπηρεσιών από τον Δήμο Κατερίνης, σε άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και, συγκεκριμένα, μέσα από το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» αναμένεται να συμβάλει η παράδοση από την Toyota Αθ. Πόδας α.ε.ε. (Εξουσιοδοτημένος Έμπορος της Toyota Ελλάς στην Κατερίνη), δύο οχημάτων. ‘Ηδη ο δήμος Δίου-Ολύμπου παρέλαβε ένα αυτοκίνητο. Δες εδώ

Ειδικότερα,  τα οχήματα παρέλαβαν χθες από την αντιπρόσωπο κ. Κατερίνα Πόδα, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιαλός και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κατερίνης Κώστας Λιακόπουλος, οι οποίοι μετέφεραν τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου «για την σημαντική κοινωνική αυτή δράση και έμπρακτη υποστήριξη της συγκεκριμένης εταιρείας στις επιτακτικές την περίοδο αυτή ανάγκες των Δήμων σε όλη την επικράτεια».

Όπως είναι γνωστό, η χρήση των οχημάτων θα διαρκέσει για όλο το χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας, ενώ η πρωτοβουλία εντάσσεται στη «συμμαχία ευθύνης» που σύναψε η ΚΕΔΕ με την Toyota Ελλάς.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα