ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με το κλειδί στο χέρι!

Δωρεά αυτοκινήτου από την Toyota Podas στο δήμο Δίου-Ολύμπου για τις αυξημένες ανάγκες του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” στο πλαίσιο της “Συμμαχίας Ευθύνης” μεταξύ της ΚΕΔΕ και της TOYOTA ΕΛΛΑΣ. Θα προσφερθούν 150 οχήματα σε όλη τη χώρα.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της  Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) με την Τoyota Ελλάς και το Υπουργείο Εσωτερικών για την ενίσχυση της προσπάθειας των Δήμων να ανταποκριθούν στις αυξημένες υποχρεώσεις τους, λόγω της υγειονομικής κρίσης για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19,  ο Δήμος Δίου-Ολύμπου παρέλαβε σήμερα από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Toyota Αθ. Πόδας α.ε.ε., κ. Απόστολο Πόδα, ένα αυτοκίνητο.

Ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος παραλαμβάνει το αυτοκίνητο από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΔΑΣ κ. Αποστόλη Πόδα

Έτσι ενισχύονται οι δομές  κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης  του δήμου (ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ), που σκοπό έχουν  την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, που πρέπει να μείνουν στα σπίτια τους το επόμενο διάστημα, χωρίς να στερηθούν όμως απαραίτητα αγαθά και υπηρεσίες.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα