ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα στις σχολικές μονάδες ευθύνης του Δήμου Κατερίνης για την πρόληψη εμφάνισης του κορωνοϊού

Σας ενημερώνουμε ότι στις σχολικές μονάδες ευθύνης μας, τόσο εντός των σχολικών χώρων, όσο και έξω από αυτούς, τηρούνται ευλαβικά τα προληπτικά μέτρα καθαριότητας και υγιεινής που έχουν υποδειχθεί καιπεριγράφονται σε σχετικές εγκυκλίους της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιαςΕκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας (Υπουργείο Παιδείας) – Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, αναφορικά με την επιδημία του κορωνοϊού.

Παράλληλα, διατίθενται και υπάρχει επάρκεια σε όλα τα απαραίτητα υλικά καθαριότητας (απορρυπαντικά κ.α.) και προληπτικού υλικού (αντισηπτικά, χαρτομάντιλα, σαπούνια).

Σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την άμεση λήψη άλλων έκτακτων μέτρων. Οι σχολικές επιτροπές του Δήμου και ο Δήμος Κατερίνης παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του φαινομένου. Είναι πολύ σημαντικό στην παρούσα φάση να διατηρήσουμε όλοι την ψυχραιμία μας.

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης              

 Ιωάννης Νταντάμης
  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

                                    ΑθανάσιοςΜπαρμπαγεωργόπουλος

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα