ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουκοδήμος εναντίον ΜΜΕ | Κατονόμασε στον εισαγγελέα “σπείρα” εναντίον του

Την πόρτα του εισαγγελέα πέρασε σήμερα ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος προκειμένου να καταθέσει, όπως δήλωσε βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο, όλα όσα γράφονται εις βάρος του από τις 26 Φεβρουαρίου και μετά σχετικά με την τοποθέτησή του στην πρόσφατη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ με τη συμμετοχή του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη. 

Ο κ. Κουκοδήμος κάνει λόγο για παραπληροφόρηση από συγκεκριμένα σάιτ, μπλογκ και ραδιόφωνα, αρνούμενος ότι κατέθεσε πρόταση για μεταφορά προσφύγων στο δήμο Δίου-Ολύμπου σημειώνοντας παράλληλα ότι έκανε ερώτηση (και όχι πρόταση) στον Υπουργό σχετικά με τις προθέσεις της κυβέρνησης. 

“Αυτή η παραπληροφόρηση και όλα αυτά τα ψέματα πρέπει να σταματήσουν. Πρέπει επιτέλους να γίνεται σοβαρή δημοσιογραφία, να γίνεται έρευνα. Κατέθεσα επίσης το στικάκι με όλο το περιεχόμενο της συζήτησης που έγινε στην ΚΕΔΕ” αναφέρει, μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο κ. Κουκοδήμος και συνεχίζει “Αύριο κάνω αναφορά για τα συνεχιζόμενα δημοσιεύματα και όλα αυτά τα οποία αναπαράγουν τα σάιτ και τα μπλογκ και θα ξεκινήσει και η αυτόφορη διαδικασία για όσους συνεχίζουν εις βάρος μου να λένε αυτά τα πράγματα”. 

Επιπλέον ο κ. Κουκοδήμος κάνει λόγο για “σπείρα”: “Θα κινηθώ εναντίον τους γιατί είναι πρόσωπα με ονόματα. Κατέθεσα και τα ονόματά τους και ποια πρόσωπα είναι πίσω από όλο αυτό το κύκλωμα, από αυτή τη σπείρα”. 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι τα όσα ανέφερε στη συγκεκριμένη συνεδρίαση ο κ. Κουκοδήμος είχαν προκαλέσει τη δημόσια τοποθέτηση, μέσω ανακοίνωσης, του δημάρχου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα