ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πύδνας – Κολινδρού | Θετικά δείγματα διοίκησης από τον Ανέστη Μανώλα

Συμμάζεμα στα οικονομικά και περικοπή δαπανών

Συμπληρώνεται το πρώτο εξάμηνο από την ημέρα που ο Ανέστης Μανώλας ανέλαβε τη θέση του δημάρχου στον πολύπαθο δήμο Πύδνας – Κολινδρού.

Από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε πως βασικός του στόχος είναι η χρηστή διοίκηση, η νομιμότητα και ο εξορθολογισμός – συμμάζεμα των οικονομικών.

Σύμφωνα και με τα λεγόμενα των πολιτικών του αντιπάλων ο Ανέστης Μανώλας αποτελεί ηθικό στοιχείο του οποίου η εντιμότητα σε οικονομικά θέματα δεν αμφισβητείται. Αυτό είναι ξεκάθαρο για όλους.

Μετά το πέρασμα των πρώτων μηνών διοίκησης – και αφού έχει δεχθεί αήθη και άνευ λόγου & αντικειμένου κριτική από φίλους του γνωστού ως “τελευταίου εκπροσώπου ενός συστήματος που ανήκει στο παρελθόν” – ήρθαν τα πρώτα συγκριτικά αποτελέσματα της διοίκησης Μανώλα.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτά, έχουμε:

Τρίμηνο Σεπτεμβρίου 2019 – Νοεμβρίου 2019 (Διοίκηση Μανώλα): Περί τα 31.000 λίτρα σε καύσιμα.

Τρίμηνο Σεπτεμβρίου 2018 – Νοεμβρίου 2018 (Διοίκηση προηγούμενου): Περί τα 62.000 λίτρα σε καύσιμα.  

και επειδή κάποιοι θα αρχίσουν να λένε εξυπνάδες, τα στοιχεία – πέρα του ότι μπορείτε να τα βρείτε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ – αφορούν καταναλώσεις συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος.

Με απλά λόγια: Στο πρώτο τρίμηνο της διοίκησης Μανώλα στο δήμο Πύδνας – Κολινδρού είχαμε εξοικονόμηση σε καύσιμα 31.000 λίτρα άρα σε ευρώ κοντά στα 50 χιλιάρικα!

Σύμφωνα με πληροφορίες τα στοιχεία που θα εμφανιστούν για τον Γενάρη του ’20 σε σχέση με αυτόν του ’19 είναι επίσης, το ίδιο, συγκλονιστικά. Δηλαδή τα μισά και λιγότερα!

Σε όλα αυτά αν κάποιος προσθέσει το «κόψιμο» αχρείαστων γραμμών τηλεφώνων και ανενεργών τηλεφωνικών κέντρων (εξοικονόμηση πάνω από 14000 € το χρόνο), τη νέα συμφωνία με τα ταχυδρομεία καθώς και κάποια άλλα μεγαλύτερα που λογικά θα έρθουν – μιας και στην αρχή είμαστε ακόμα – τότε είναι πολύ λογικό κάποιος να συμπεράνει πως ο δήμαρχος Μανώλας άρχισε να βάζει μία τάξη στο οικονομικό χάλι που επικρατούσε.

logo podas

About the author

Ιωάννης Ζ. Παπαζαχαρίας

Γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του '76 στη Θεσσαλονίκη.
Μεγάλωσε στο Λιτόχωρο του Ολύμπου.
Σπούδασε Δασολογία στο Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος στη Θεσσαλονίκη.
Τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία τα έκανε με το dionolympos blogspot που στην συνέχεια εξέλιξε στο site "Τα Ολύμπια Νέα".
Αρθρογραφεί πολιτικά, σχολιάζει τις εξελίξεις και έχει ως στόχο να αναδείξει την ιστορία του τόπου του με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές στο προσκήνιο.
Βρίσκεται πίσω από πολλές προεκλογικές εκστρατείες. Δεν του αρέσει να φαίνεται, κάνει τη δουλειά του ήρεμα και αθόρυβα...
Αγαπά καθετί Ελληνικό, ασχολείται με την γενεαλογία και τις γεύσεις (κάτι που του έμεινε από την ενασχόλησή του στο παρελθόν).
Η ενασχόλησή του με τον αθλητισμό περιγράφεται με μία μόνο λέξη: ΑΡΗΣ!
Από το 2017 κατοικεί στην Κατερίνη.
Είναι πατέρας της Κορτέσσας, του Ζαχαρία και του Δημήτρη.
Επικοινωνήστε μαζί του στο ipapazacharias@gmail.com

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας