ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Μπαραλιάκου με τον πρέσβη της Σλοβενίας

Με την ιδιότητα του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Σλοβενίας ο βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος, μαζί με τον αντιπρόεδρο κ. Μιλτιάδη Χατζηγιαννάκη και την γραμματέα κα Παρασκευή Βρυζίδου, διενήργησαν  μία εποικοδομητική συνάντηση με τον πρέσβη της Σλοβενίας κ. Longar Matias .

Αντικείμενο των Κοινοβουλευτικών Ομάδων Φιλίας είναι η ενίσχυση της κοινοβουλευτικής διπλωματίας σε διεθνές διμερές επίπεδο, καθώς και η προβολή και προώθηση των θέσεων της xώρας σε εθνικά και διεθνή θέματα.

Οι συναντήσεις των Ομάδων Φιλίας έχουν ως σκοπό την ενίσχυση της συνεργασίας με τα Κοινοβούλια άλλων χωρών, την προβολή των θέσεων της Ελλάδας σε σημαντικά διεθνή ζητήματα, την προώθηση των εθνικών θεμάτων και την ενδυνάμωση της διεθνούς συνεργασίας.

 Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα επιβεβαιώθηκαν οι άριστες σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Σλοβενίας ενώ παράλληλα διερευνήθηκαν οι τρόποι, με τους οποίους μπορεί να ενισχυθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών στον οικονομικό, εμπορικό, τουριστικό τομέα καθώς και στην πράσινη ανάπτυξη.

logo podas

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας