ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκδήλωση Μπαραλιάκου | Ο χαιρετισμός του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά

Με την ανάγνωση της επιστολής του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμάρα ξεκίνησε η εκδήλωση του βουλευτή Πιερίας κ. Φώντα Μπαραλιάκου – Διαβάστε την επιστολή

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

Συμμαχητές και Συμμαχήτριες,

Η νέα χρονιά βρίσκει την Παράταξή μας στην διακυβέρνηση της χώρας. Η προσπάθεια μας για την δημιουργία μιας καλύτερης Ελλάδας, μιας πατρίδας που μας αξίζει, πρέπει να είναι συνεχής κι επίμονη. Από όλους μας. Κι είμαι βέβαιος ότι θα είναι!

Η διεθνής και εγχώρια συγκυρία απαιτεί επαγρύπνηση και διαρκείς μάχες. Εντός κι εκτός Βουλής. Με σθένος κι αποφασιστικότητα. Μάχες που εμείς οι Νεοδημοκράτες ξέρουμε να δίνουμε με επιτυχία!  

Αγαπητέ Ξενοφώντα, Φώντα για τους φίλους και ψηφοφόρους σου, σού εύχομαι από καρδιάς χρόνια πολλά για την ονομαστική σου εορτή! Είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα καταφέρεις να δικαιώσεις τους πολίτες που σε τίμησαν και να πετύχεις την επάξια εκπροσώπηση του νομού Πιερίας ως βουλευτής. Με αγωνιστικότητα και συνέπεια, σοβαρότητα και προσήλωση. Και προπαντός, με τα ώτα ανοικτά στους συμπολίτες σου. Για την Πιερία!

Πολύχρονος λοιπόν, και καλή επιτυχία στους αγώνες σου!

Συμμαχητές και Συμμαχήτριες, καλή χρονιά σε όλους σας!                            

Αντώνης Σαμαράς

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας