ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπαραλιάκος | “Το Μουσικό Σχολείο, αποτελεί θεματοφύλακα και προαγωγό της μουσικής, της Τέχνης και του πολιτισμού”

Επίσκεψη του βουλευτή Πιερίας στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης

Το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης Κατερίνης επισκέφθηκε ο βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος.Στο πλαίσιο ενημέρωσης για προβλήματα που άπτονται των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του Νομού Πιερίας, ο κ.Φώντας Μπαραλιάκος συναντήθηκε με το διευθυντή του Μουσικού Σχολείου κ. Γ. Βαρδακώστα και περιηγήθηκε στους χώρους του συγκροτήματος.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε, ο βουλευτής πληροφορήθηκε για θέματα λειτουργίας του Σχολείου και, βέβαια, για το μείζον ζήτημα της κτιριακής του μετεγκατάστασης.

Η κατασκευή ενός νέου Μουσικού Σχολείου είναι το μεγάλο στοίχημα και ο μεγάλος στόχος για την πόλη της Κατερίνης. Ο κ. Βαρδακώστας ενημέρωσε τον κ. Μπαραλιάκο για την έως τώρα εξέλιξη της ανέγερσης του νέου Μουσικού Σχολείου. Ο βουλευτής δεσμεύτηκε να ενεργήσει από την δίκη του πλευρά  για να προωθήσει το θέμα καθώς, όπως τόνισε χαρακτηριστικά,  «το Μουσικό Σχολείο της πόλης μας, αποτελεί θεματοφύλακα και προαγωγό της μουσικής, της Τέχνης και του πολιτισμού. Θα ενεργήσουμε, ο καθένας από το θεσμικό του ρόλο, προς την κατεύθυνση να αποκτήσει αυτό το φυτώριο μελλοντικών καλλιτεχνών, το χώρο και τις υποδομές που του αξίζουν»

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας