ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον “δάσκαλό” του Σ. Χιονίδη υποδέχθηκε στο γραφείο του ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δ. Παπαστεργίου

Μακρά συζήτηση για τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η αυτοδιοίκηση και γενικότερα η Ελλάδα το επόμενο διάστημα είχαν ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Χιονίδης και ο δήμαρχος Τρικκαίων και νεοεκλεγείς πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας , Δημήτρης Παπαστεργιου, σε συνάντηση που είχαν προχθές στο γραφείο του προέδρου της ΚΕΔΕ.

Τους δύο άνδρες συνδέει στενή φιλία ετών και αλληλοεκτίμηση που έγινε ευρύτερα γνωστή κατά την προεκλογική περίοδο όταν ο κ. Παπαστεργίου στήριξε ανοικτά τον Σάββα Χιονίδη στις αυτοδιοικητικές εκλογές με δημόσια τοποθέτησή του. Δες εδώ.

Αντίστοιχα και ο βουλευτής Πιερίας με την ιδιότητά του ως αυτοδιοικητικός (δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πολίτες σε Δράση”) τον στήριξε από την πρώτη στιγμή στις πρόσφατες εκλογές της ΚΕΔΕ.

Μάλιστα ο Δημήτρης Παπαστεργίου αποκαλεί “δάσκαλο” τον Σάββα Χιονίδη αναγνωρίζοντας την ουσιαστική βοήθεια που του παρείχε ο πρώην δήμαρχος Κατερίνης στα πρώτα του βήματα ως δήμαρχος Τρικκαίων.

Ο Σάββας Χιονίδης του ευχήθηκε “καλή επιτυχία” στα νέα του καθήκοντα σε μία συνάντηση που πέρα από τους τύπους είχε και ουσιαστικό περιεχόμενο για τα σημαντικά ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει η αυτοδιοίκηση και η Ελλάδα το επόμενο διάστημα.

Ο κ. Χιονίδης επανέλαβε την πεποίθησή του ότι ο Δημήτρης Παπαστεργίου θα κάνει τη διαφορά ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ ενώ από την πλευρά του ο κ. Παπαστεργίου εξέφρασε στον βουλευτή Πιερίας την ανάγκη, ως εμπειρότερος και από τη νέα του θέση, να συνεχίσει να δίνει τα “φώτα” του, την εμπειρία και την τεχνογνωσία του προκειμένου να επιτυγχάνεται κοινός πολιτικά τόπος.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα