ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, για προληπτικούς λόγους, απαγόρευση κατανάλωσης νερού βρύσης σε Πλαταμώνα και Νέους Πόρους

Αποκαταστάθηκαν οι βλάβες του δικτύου ύδρευσης στους Νέους Πόρους ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να αποκατασταθεί και η δεύτερη βλάβη στον Πλαταμώνα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΔΟΛ Στέργιο Φαρμάκη.

Αστέριος Φαρμάκης

Σταδιακά επανέρχεται η ροή του νερού στο δίκτυο, ωστόσο, όπως επισημαίνει ο κ. Φαρμάκης, καλό θα ήταν οι δημότες του Πλαταμώνα και των Νέων Πόρων, να αποφύγουν την κατανάλωση νερού έως αύριο το μεσημέρι, για προληπτικούς λόγους.

Παραλήφθηκε η μελέτη για την ανακαίνιση του δικτύου ύδρευσης στον Πλαταμώνα- Εντός του 2020 ξεκινούν οι εργασίες

Όπως δήλωσε στο OlympusMera.gr ο κ. Φαρμάκης η ΔΕΥΑΔΟΛ έχει παραλάβει τη μελέτη του νέου δικτύου ύδρευσης με τις εργασίες ανακαίνισής τους να ξεκινούν, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, εντός του 2020.

“Αρκεί να σας πω ότι το δίκτυο στον Πλαταμώνα είναι τόσο παλιό που αγνοούμε ακόμη και από ποια σημεία περνάει. Όταν προκύπτει βλάβη εντοπίζουμε τα σημεία από τα οποία περνάει” ανέφερε συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΔΟΛ, σημειώνοντας ότι πρόκειται να γίνει ριζική ανακαίνιση του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα