ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ενημερωτική επίσκεψη βουλευτών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ στον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου

Κλιμάκιο Βουλευτών και Στελεχών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο πλαίσιο ενημερωτικών επαφών με φορείς της Πιερίας, επισκέφθηκε την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023, τον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου.


Την πολυπληθή αντιπροσωπεία του Κινήματος, υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του ΟΡ.ΦΕ.Ο. Γρηγόρης Παπαχρήστος και μέλη το διοικητικού συμβουλίου, αλλά και συνεργάτες του Οργανισμού.


«Σας καλωσορίζω στην έδρα του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, θεωρώντας ότι η επίσκεψή σας αυτή θα μας δώσει την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις, αλλά και να πληροφορηθείτε για την πενήντα δύο χρόνων δράση και πορεία του Φεστιβάλ Ολύμπου. Του θεσμού που αναδεικνύει τον ποιοτικό πολιτισμό, καθώς και τον αρχαιολογικό και ιστορικό πλούτο της Πιερίας και όχι μόνο.
Σας υποδέχομαι πλέον με την ιδιότητα του προέδρου του Φεστιβάλ Ολύμπου, καθότι και εγώ διετέλεσα στο παρελθόν πολιτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, αλλά και άνθρωπος της αυτοδιοίκησης.» επισήμανε στην προσφώνησή του ο κ. Παπαχρήστος.
Επεξηγώντας στην συνέχεια τα λειτουργικά ζητήματα του Οργανισμού, στάθηκε με έμφαση στην εθελοντική προσφορά όλων των μελών, στις χορηγικές συνεργασίες, στα διεθνή ανοίγματα.


Συστήνοντας τους βουλευτές, πολιτικά στελέχη και μέλη της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Πιερίας, Δημήτρης Λιόλιος, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες του Κινήματος για το άνοιγμα προς την κοινωνία, μέσω συνεχούς επικοινωνίας και αμφίδρομης ενημέρωσης με φορείς, λέγοντας: «Η σημερινή μας επίσκεψη στον ΟΡ.ΦΕ.Ο. έχει και μια ξεχωριστή συγκυρία. Είναι η ημέρα που πριν ένα χρόνο απεβίωσε ο αρχαιολόγος και ανασκαφέας του Δίου, Δημήτρης Παντερμαλής. Σας ευχαριστούμε για την υποδοχή και σας συγχαίρουμε για το έργο σας.»
Το κοινοβουλευτικό κλιμάκιο του Κινήματος, αποτελείτο από τους, Παναγιώτη Δουδώνη (Επικρατείας), Ευαγγελία Λιακούλη (Λάρισας), Δημήτρη Μπιάγκη (Κέρκυρας), Κατερίνα Σπυριδάκη (Λασιθίου), Μανώλη Χριστοδουλάκη (Ανατολικής Αττικής). Παρών και ο πρώην υπουργός και μέλος ης Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, Μιχάλης Καρχιμάκης.
Όλοι τους παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ενημέρωση από τον ΟΡ,ΦΕ,Ο, και προέβησαν σε σειρά ερωτήσεων για περαιτέρω ανάδειξη και προώθηση των θεμάτων Φεστιβάλ Ολύμπου και πολιτισμού γενικότερα, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και στα θεσμικά όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.