ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον Ιατρικό Σύλλογο Πιερίας συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ζήσης Ζάννας

Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του κ. Ζάννα με τον πρόεδρο Ηρακλή Τσανικίδη και μέλη του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου ενημέρωσε τον κ Ζάννα για τα προβλήματα του Ιατρικού κλάδου τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα τονίζοντας την διαχρονικότητα των προβλημάτων. Η έλλειψη προσωπικού και γιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης είναι μεγάλη όταν μάλιστα ο νομός μας καλείται να διαχειριστεί χιλιάδες επισκέπτες κατά την τουριστική σεζόν. Το προσωπικό των νοσοκομείων είναι στα όρια της εργασιακής εξάντλησης και οι μισθοί κάθε άλλο παρά ικανοποιητικοί και για τους ειδικευόμενους αλλά και τους μόνιμους ιατρούς. Ο πρόεδρος των Ιατρών αναφέρθηκε επίσης και στα προβλήματα των ιδιωτών Ιατρών όσο και στα μικροβιολογικά εργαστήρια.
Ο κ. Ζάννας από την πλευρά του ευχαρίστησε θερμά τους ιατρούς που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή κατά την διάρκεια της πανδημίας με κίνδυνο την υγεία τους σώζοντας ανθρώπινες ζωές. Επίσης ευχαρίστησε από καρδιάς τον Ιατρικό Σύλλογο για την αγάπη και τα θερμά λόγια κατά την εκδημία του αγαπημένου θείου του υποψήφιου βουλευτή, καρδιολόγο Γεωργίου Ζάννα, ενός ανθρώπου που ήξερε μόνο να προσφέρει με αγάπη για τον συνάνθρωπο. Τέλος δεσμεύτηκε για την διαρκή επικοινωνία με τα θεσμικά όργανα των Ιατρών ώστε να εξευρεθούν λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα