ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη του Δ. Κουτσούμπα στον παραδοσιακό οικισμό του Παλιού Παντελεήμονα

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Πιερία – Το βράδυ του Σαββάτου μίλησε σε εκδήλωση της ΚΟ Ανατ. Ολύμπου του ΚΚΕ, στην Λεπτοκαρυά

Τον παραδοσιακό οικισμό του παλιού Παντελεήμονα επισκέφτηκε το πρωί της Κυριακής ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Πιερία.

Ο Δ. Κουτσούμπας περιηγήθηκε στα γραφικά σοκάκια του οικισμού που εντυπωσιάζει τους επισκέπτες με την ομορφιά του και συνομίλησε με κατοίκους του, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν θερμά, προσφέροντάς του τοπικά παραδοσιακά εδέσματα.

Ένα βασικό ζήτημα που έθεσαν κάτοικοι του οικισμού είναι η ανεξήγητη «εξαφάνισή» του από τη νέα Εθνική Οδό, καθώς καμία ταμπέλα δεν αναφέρεται στον οικισμό, για να κατευθύνει όσους ενδιαφέρονται να τον επισκεφτούν.

Ο Γ. Ταντής, πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νέου Παντελεήμονα με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», έχει απευθυνθεί στους αρμόδιους φορείς, ωστόσο, παρά τις υποσχέσεις δύο χρόνια τώρα, παρατηρείται αδικαιολόγητη απροθυμία ικανοποίησης του απλού αυτού αιτήματος.

Το ίδιο ισχύει και για το αποχετευτικό του χωριού, ένα έργο ζωτικής σημασίας για τον οικισμό, ο οποίος φιλοξενεί μάλιστα πάρα πολλούς επισκέπτες, ειδικά τους χειμερινούς μήνες.

Ο Δ. Κουτσούμπας επισκέφτηκε στη συνέχεια και τον Νέο Παντελεήμονα, όπου συνομίλησε με κατοίκους και ιδιοκτήτες καταστημάτων.

Η εκδήλωση της ΚΟ Ανατ. Ολύμπου του ΚΚΕ

Σε εκδήλωση – γλέντι της Κομματικής Οργάνωσης Ανατ. Ολύμπου του ΚΚΕ στη Λεπτοκαρυά Πιερίας (στο ξενοδοχείο «Ποσειδών Παλλάς»), μίλησε το βράδυ του Σαββάτου 30 Νοέμβρη ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Με πληροφορίες από το 902.gr

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας