ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πύδνας – Κολινδρού | Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 14/11/19

Η ψήφιση του προϋπολογισμού 2020 και ο ορισμός των εκπροσώπων του Δήμου στην «Πιερική Αναπτυξιακή» είναι τα κυρίαρχα θέματα της αυριανής (Πέμπτη 14 Νοεμβρίου) διπλής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Στις 18:30 είναι προγραμματισμένη η ειδική συνεδρίαση, που αφορά στη συζήτηση του προϋπολογισμού του έτους 2020, που αναμένεται να ψηφιστεί – αν όχι ομόφωνα – με ισχυρή πλειοψηφία. Όπως προκύπτει από τα πρακτικά της αντίστοιχης συζήτησης στο πλαίσιο της Οικονομικής Επιτροπής, η παράταξη του Βαγγέλη Λαγδάρη θα τον ψηφίσει καθώς είναι αυτή που συνέταξε το σχέδιο του προϋπολογισμού πρίν την αποχώρηση, η παράταξη του Δημάρχου, Ανέστη Μανώλα, παρότι διαφωνεί με κάποιες πτυχές του, θα τον ψηφίσει και θα τον τροποποιήσει κατά την εκτέλεσή του και η παράταξη του Παναγιώτη Καζά, επίσης θα τον ψηφίσει δίνοντας, στην νέα διοίκηση του Δήμου, τον απαραίτητο χρόνο για την υλοποίηση του προγράμματός της.

Στις 19:30 θα ξεκινήσει η τακτική συνεδρίαση, με εννέα θέματα στην ημερήσια διάταξη, από τα οποία ξεχωρίζουν ο ορισμός εκπροσώπων του Δήμου στην Γενική Συνέλευση και στην Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος CLLD/Leader της «Πιερικής Αναπτυξιακής Α.Ε.». Ενδιαφέρον θα έχουν οι υποψηφιότητες για τις παραπάνω θέσεις, τόσο από την πλευρά του Δημάρχου, όσο και από την αντιπολίτευση (αν υπάρξουν) και φυσικά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Όλα τα θέματα της αυριανής τακτικής συνεδρίασης είναι:

About the author

Ηλίας Τοπτσής

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγίνιο Πιερίας.
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Msc) στα «Προηγμένα Συστήματα Υπολογιστών και Επικοινωνιών» με κατεύθυνση στις «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Ήχου και της Εικόνας για την Εκπαίδευση και την Παραγωγή», από την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ.
Στα φοιτητικά του χρόνια συνεργάστηκε με εφημερίδες της Θεσσαλονίκης (ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) καθώς και με διαφημιστικά γραφεία της πόλης.
Το 2007 ξεκίνησε να διδάσκει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, ως διδάσκων 407, σε εργαστηριακά μαθήματα ραδιοφωνικής και τηλεοπτικής παραγωγής. Από το 2012 έως σήμερα είναι εκπαιδευτής ενηλίκων στα Δημόσια ΙΕΚ στην ειδικότητα «Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπόρτερ» στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία.

Add Comment

Click here to post a comment