FOOD & BEVERAGE ΑΠΟΨΗ

Παγάκια σε ένα ποτήρι γεμάτο εκλεκτό κρασί;

Πρέπει να εξετάσουμε τι οδηγεί τους καταναλωτές σε αυτή τη συνήθεια

Η άφιξη της άνοιξης και η υπέροχη ηλιοφάνεια σε συνδυασμό με την άνοδο της θερμοκρασίας, η επιθυμία για δροσιά αντανακλάται σε διάφορες πτυχές της καθημερινότητάς μας. Η ψυχολογία μας ετοιμάζεται να υποδεχθεί το καλοκαίρι. Έτσι, το σώμα μας, ειδικά η διάθεσή μας, αρχίζει να εγκαταλείπει τις χειμερινές του συνήθειες.

Όσον αφορά τις οινικές μας προτιμήσεις, οι Μεσογειακοί και οι Έλληνες καταναλωτές φαίνεται να κινούνται προς τα ροζέ και τα λευκά χρώματα, εγκαταλείποντας συχνά το κόκκινο κρασί, δηλώνοντας έτσι την προτίμησή τους για πιο ελαφριές γεύσεις. Η ανάγκη για χαμηλότερες θερμοκρασίες, συνήθως για πιο ψυχρά κρασιά, δημιουργεί το θέμα της ψευδαίσθησης του πάγου στο κρασί. Γιατί ο πάγος στο κρασί είναι πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα στo unique-wines.com >>

About the author

Ιωάννης Ζ. Παπαζαχαρίας

Γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του '76 στη Θεσσαλονίκη.
Μεγάλωσε στο Λιτόχωρο του Ολύμπου.
Σπούδασε Δασολογία στο Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος στη Θεσσαλονίκη.
Τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία τα έκανε με το dionolympos blogspot που στην συνέχεια εξέλιξε στο site "Τα Ολύμπια Νέα".
Αρθρογραφεί πολιτικά, σχολιάζει τις εξελίξεις και έχει ως στόχο να αναδείξει την ιστορία του τόπου του με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές στο προσκήνιο.
Δεν του αρέσει να φαίνεται, κάνει τη δουλειά του ήρεμα και αθόρυβα...
Αγαπά καθετί Ελληνικό, ασχολείται με την γενεαλογία και τις γεύσεις (κάτι που του έμεινε από την ενασχόλησή του στο παρελθόν).
Η ενασχόλησή του με τον αθλητισμό περιγράφεται με μία μόνο λέξη: ΑΡΗΣ!
Από το 2017 κατοικεί στην Κατερίνη.
Είναι πατέρας της Κορτέσσας, του Ζαχαρία και του Δημήτρη.
Επικοινωνήστε μαζί του στο ipapazacharias@gmail.com

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας