ΑΠΟΨΗ

Το να “κατηγορεί” ο δήμος Κατερίνης δημότη του που ζητά να εφαρμοστεί ο νόμος είναι ντροπή και χυδαιότητα

Σε μια κίνηση που θα μείνει με τα πλέον μελανά χρώματα στην ιστορία της αυτοδιοίκησης προχώρησε σήμερα, Τρίτη 30 Αυγούστου 2022, ο Δήμος Κατερίνης.

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε – και αποτελεί μνημείο ψέματος και χυδαιότητας – ρίχνει το βάρος των εξελίξεων σε δημότη για πεπραγμένα και παρανομίες της διοίκησης.

Οι κύριοι Κουκοδήμος και Νταντάμης παρανόμησαν για το graffiti στον τοίχο πολυκατοικίας που γειτνιάζει με το Αρχοντικό Τσαλόπουλου.  (Το ιστορικό μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ).

Οι δύο συνδιοικούντες το Δήμο Κατερίνης έγραψαν στα παλιότερα των υποδημάτων τους τις αρμόδιες υπηρεσίες και το Υπουργείο Πολιτισμού. Μάλιστα αντί να ζητάνε συγγνώμη για την εν γένει συμπεριφορά τους, “κατηγορούν” για το φιάσκο του graffiti δημότη του Δήμου Κατερίνης που προσέφυγε – όπως ισχυρίζονται – στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης στις 15-2-2021 για να εφαρμοστεί ο νόμος.

Και επειδή ζούμε σε καιρούς περίεργους καλό θα ήταν να μας πουν με ποιον τρόπο έμαθαν ότι δημότης προσέφυγε στην Αποκεντρωμένη; Υπάρχει κάποιο επίσημο έγγραφο για αυτό ή τους το είπαν «στο αυτί»;

Σήμερα Κουκοδήμος και Νταντάμης είναι υπόλογοι και άνετα θα μπορούσαν να είναι και κατηγορούμενοι εάν ο αρμόδιος Εισαγγελέας ασκούσε ποινική δίωξη για πιθανή διάπραξη αδικημάτων που προβλέπονται από την Νομοθεσία Προστασίας Αρχαιοτήτων/Πολιτιστικής Κληρονομιάς.  

Ι. Ζ. Παπαζαχαρίας

About the author

Ιωάννης Ζ. Παπαζαχαρίας

Γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του '76 στη Θεσσαλονίκη.
Μεγάλωσε στο Λιτόχωρο του Ολύμπου.
Σπούδασε Δασολογία στο Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος στη Θεσσαλονίκη.
Τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία τα έκανε με το dionolympos blogspot που στην συνέχεια εξέλιξε στο site "Τα Ολύμπια Νέα".
Αρθρογραφεί πολιτικά, σχολιάζει τις εξελίξεις και έχει ως στόχο να αναδείξει την ιστορία του τόπου του με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές στο προσκήνιο.
Δεν του αρέσει να φαίνεται, κάνει τη δουλειά του ήρεμα και αθόρυβα...
Αγαπά καθετί Ελληνικό, ασχολείται με την γενεαλογία και τις γεύσεις (κάτι που του έμεινε από την ενασχόλησή του στο παρελθόν).
Η ενασχόλησή του με τον αθλητισμό περιγράφεται με μία μόνο λέξη: ΑΡΗΣ!
Από το 2017 κατοικεί στην Κατερίνη.
Είναι πατέρας της Κορτέσσας, του Ζαχαρία και του Δημήτρη.
Επικοινωνήστε μαζί του στο ipapazacharias@gmail.com

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας