FOOD & BEVERAGE ΑΠΟΨΗ

Η ευκαιρία στο χώρο της εμπορίας τροφίμων – ποτών

Η ευκαιρία στο χώρο της εμπορίας τροφίμων - ποτών

Είναι γνωστό ότι μια επένδυση στο χώρο της εμπορίας τροφίμων & ποτών έχει ιδιαίτερα υψηλό ρίσκο. Όπως επίσης και το γεγονός πως σε ελάχιστο χρόνο μπορείς να χάσεις τα λέφτα της επένδυσής σου.

Στις μέρες μας όμως πολλοί από τους επιχειρηματίες που έχουν “πέσει έξω” στην πρώτη τους επένδυση επανέρχονται και πολλές φορές με μεγαλεπήβολα σχέδια.

Οι λόγοι είναι πολλοί, ξεχωρίζουν όμως δύο:

Πρώτον, δικαίωμα στο επιχειρείν έχεις για δεύτερη και τρίτη φορά, ακόμα και αν έχεις αποτύχει την πρώτη.

Δεύτερον, διότι – όπως εχθές μου ανέφερε άνθρωπος του χώρου – είναι η ώρα της “μεγάλης ευκαιρίας”.

Με δεδομένα την καλή πορεία του τουρισμού, την αύξηση κατανάλωσης έτοιμου φαγητού και βέβαια την στροφή του κόσμου σε πιο “ψαγμένες” και πιο υγιεινές λύσεις δημιουργείται μια μεγάλη ευκαιρία επένδυσης που δεν θα έχει τα τεράστια ρίσκα του παρελθόντος.

“Προϊόντα υπάρχουν”, μου είπε ο έμπειρος συνομιλητής μου, “είναι ώρα για έξυπνες κινήσεις”.

logo podas

About the author

Ιωάννης Ζ. Παπαζαχαρίας

Γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του '76 στη Θεσσαλονίκη.
Μεγάλωσε στο Λιτόχωρο του Ολύμπου.
Σπούδασε Δασολογία στο Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος στη Θεσσαλονίκη.
Τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία τα έκανε με το dionolympos blogspot που στην συνέχεια εξέλιξε στο site "Τα Ολύμπια Νέα".
Αρθρογραφεί πολιτικά, σχολιάζει τις εξελίξεις και έχει ως στόχο να αναδείξει την ιστορία του τόπου του με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές στο προσκήνιο.
Βρίσκεται πίσω από πολλές προεκλογικές εκστρατείες. Δεν του αρέσει να φαίνεται, κάνει τη δουλειά του ήρεμα και αθόρυβα...
Αγαπά καθετί Ελληνικό, ασχολείται με την γενεαλογία και τις γεύσεις (κάτι που του έμεινε από την ενασχόλησή του στο παρελθόν).
Η ενασχόλησή του με τον αθλητισμό περιγράφεται με μία μόνο λέξη: ΑΡΗΣ!
Από το 2017 κατοικεί στην Κατερίνη.
Είναι πατέρας της Κορτέσσας, του Ζαχαρία και του Δημήτρη.
Επικοινωνήστε μαζί του στο ipapazacharias@gmail.com

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας