ΑΠΟΨΗ

Τσίρκο

Γράφει ο Γιάννης Παπαζαχαρίας

Ο πατέρας-ταξιδευτής στη Θεσσαλονίκη που μήνυσε διευθύντρια σχολείου ζητώντας 2,7 εκ. ευρώ επειδή δεν επέτρεψε την είσοδο στο παιδί του χωρίς self test και μάσκα.

Ο «αξιωματικός» στην Κατερίνη που απαγόρευσε στο παιδί του να πάει σχολείο φορώντας μάσκα και απηύθυνε διάγγελμα μέσω twitter πιστεύοντας πως με καρδιά και ψυχή θα νικήσουμε τον κορωνοϊό.

Οι αστυνομικοί που σε νηπιαγωγείο του Πύργου φρουρούσαν διευθύντρια μετά από μήνυση αρνητή γονέα επειδή έκανε το καθήκον της.

Στους παραπάνω προσθέστε και αυτούς που έχασαν τους γονείς τους από τον φονικό ιό και ζητάνε εκταφές για να αποδείξουν τι ακριβώς; Κανείς δεν ξέρει.

Όλοι οι παραπάνω δεν είναι τίποτα παραπάνω από θρασύδειλα θύματα που τους εκμεταλλεύονται δικηγόροι-υποκινητές για να βγάζουν μεροκάματο αγνοώντας το ουσιώδες: Ότι μετατρέπουν την κοινωνία σε τσίρκο!

Παράλληλα σε όλη τη χώρα αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο κυκλώματα πλαστών εμβολιασμών ξευτιλίζοντας τις δικλείδες ασφαλείας της ψηφιακής επανάστασης Πιερρακάκη σε χρόνο dt.

Η κυβέρνηση έχει αποτύχει παταγωδώς στο να εξηγήσει στους επιφυλακτικούς πολίτες τα οφέλη του εμβολίου και για να ολοκληρώσει το «έγκλημα» προσπαθεί να δώσει πολιτική διάσταση στους αντιεμβολιαστές.

Τεράστια και η ευθύνη των ΜΜΕ που δίνουν άπλετο χρόνο στον κάθε μπαρουφολόγο να αναλύει τις όποιες γελοίες θεωρίες πιστεύει.

Ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη των ρασοφόρων που «ξέθαψαν» βιβλία και προφητείες του Παΐσιου υποτίθεται για το εμβόλιο. Την ώρα που οι καλόγριες στο μοναστήρι του, στη Σουρωτή, είναι όλες εμβολιασμένες.

Τέλος, μόνο ως εγκληματική χαρακτηρίζεται η ευθύνη μεγάλου μέρους του πολιτικού συστήματος να χαϊδεύει «αυτιά ψεκασμένων» για να αποκομίσει όσα πολιτικά κέρδη μπορεί…

Οι υγειονομικές συνέπειες του τσίρκου που ζούμε είναι ανυπολόγιστες και ο ζόφος του lockdown έρχεται ξανά, με ταχείς ρυθμούς, πάνω από την χώρα.

Έξαλλοι οι πολίτες που εμβολιάστηκαν – πράττοντας το αυτονόητο, γεμάτοι θυμό για όλους και για όλα…

Φοβάμαι ότι οι τελευταίοι που θα ξεμπλέξουν από αυτό τον εφιάλτη θα είμαστε εμείς.

Κρίμα

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας