ΑΠΟΨΗ

Τι έχουν τα έρμα και ψοφάν…

KAMP.10A

Φίλοι με ενημέρωσαν πως ένα site αναπαρήγαγε άρθρο που έγραψα το 2017 και αναφερόμουν στην ακύρωση του διαγωνισμού ΠΩΛΗΣΗΣ, των γνωστών παραλιακών εκτάσεων.

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, γιατί μερικοί μπερδεύετε την … με την βούρτσα… το 2017 ακυρώθηκε ο διαγωνισμός πώλησης, μέσω ΤΑΙΠΕΔ, των παραλιακών εκτάσεων, που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι προσφορές είχαν φτάσει στο ποσό του 1.200.000€. Τώρα ακυρώθηκε διαγωνισμός ενοικίασης, μέσω ΕΤΑΔ, των ίδιων παραλιακών εκτάσεων με τιμή ετήσιου ενοικίου 50.000€. Μία τρύπα στην Τσιμισκή έχει υψηλότερο ενοίκιο. Για αυτό και ο διαγωνισμός ακυρώθηκε, για αυτό και η τοπική κοινωνία ήταν ενάντια. Να υποθέσω επομένως πως οι συντάκτες ήταν υπέρ… της – ο Θεός να την κάνει – επένδυσης και προφανώς σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος.

Το γνωστό σύστημα όμως ενοχλήθηκε γιατί πιάστηκε ξανά με τη «γίδα στην πλάτη». Πήγε να «φάει» τις  δυο παραλιακές εκτάσεις στα μουλωχτά. Καλό θα ήταν όμως να γνωρίζουν ότι ο καιρός που έκαναν ότι τους καπνίσει και δεν έδιναν λογαριασμό σε κανέναν έχει περάσει.

Για να το μαζεύω…

Τα μόνα χέρια που με ταΐζουν είναι τα δικά μου, εν αντιθέσει με τον υποβολέα σας που λέγεται ότι κλέβει την ίδια του την επιχείρηση. Για να μην πω για σας…

Συνεχίστε να μας διαβάζετε γιατί τα ράμματα είναι πολλά, κάθε μέρα θα βγαίνουν κι άλλα και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον… τουλάχιστον για τους αναγνώστες μας που είναι πολλοί… Για τους δικούς σας δεν ξέρω.

Ι Ζ. Παπαζαχαρίας

About the author

Ιωάννης Ζ. Παπαζαχαρίας

Γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του '76 στη Θεσσαλονίκη.
Μεγάλωσε στο Λιτόχωρο του Ολύμπου.
Σπούδασε Δασολογία στο Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος στη Θεσσαλονίκη.
Τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία τα έκανε με το dionolympos blogspot που στην συνέχεια εξέλιξε στο site "Τα Ολύμπια Νέα".
Αρθρογραφεί πολιτικά, σχολιάζει τις εξελίξεις και έχει ως στόχο να αναδείξει την ιστορία του τόπου του με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές στο προσκήνιο.
Δεν του αρέσει να φαίνεται, κάνει τη δουλειά του ήρεμα και αθόρυβα...
Αγαπά καθετί Ελληνικό, ασχολείται με την γενεαλογία και τις γεύσεις (κάτι που του έμεινε από την ενασχόλησή του στο παρελθόν).
Η ενασχόλησή του με τον αθλητισμό περιγράφεται με μία μόνο λέξη: ΑΡΗΣ!
Από το 2017 κατοικεί στην Κατερίνη.
Είναι πατέρας της Κορτέσσας, του Ζαχαρία και του Δημήτρη.
Επικοινωνήστε μαζί του στο ipapazacharias@gmail.com

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας