ΑΠΟΨΗ

’21 | Μια χρονιά γεμάτη συμβολισμούς και ελπίδα! Το olympusmera.gr είναι περήφανα εδώ!

'21 | Μια χρονιά γεμάτη συμβολισμούς και ελπίδα! Το olympusmera.gr είναι περήφανα εδώ!

Το 2020 – ως χρονιά – άλλαξε τις ζωές μας, περιόρισε τις ατομικές μας ελευθερίες (προσωρινά και για καλό, λέω εγώ), άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο συναναστρεφόμαστε και πάνω από όλα μας θύμισε πόσο αδύναμος είναι ο άνθρωπος μπρος τη δύναμη της φύσης. Παράλληλα όμως μας έδειξε πως πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι γιατί στο τέλος, έστω και αργά, το φως της δημιουργίας και της ζωής νικά το σκοτάδι.

Για εμάς, στο olympusmera.gr, το 2020 ήταν το έτος της αναγνώρισης.

Αναπτύξαμε νέες συνεργασίες, ενταχθήκαμε στο Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης, τα ρεπορτάζ μας «κόσμησαν» δελτία ειδήσεων σταθμών πανελλαδικής – και όχι μόνο – εμβέλειας, ο Αμερικανός Πρέσβης έκανε retweet την αγάπη μας – και την αγάπη του – για τον Όλυμπο, κάναμε παρουσιάσεις βιβλίων και πολλά άλλα ακόμα.
Αξίζει όμως να αναφερθούμε στη διαδικασία ένταξης του εθίμου των Σίχνων στο Λιτόχωρο στον Εθνικό Κατάλογο άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς. Τη δράση αυτή εμπνευστήκαμε και υλοποιήσαμε εμείς ως olympusmera με την υποστήριξη του Δήμου Δίου- Ολύμπου. Εντός του ’21 περιμένουμε την απόφαση ένταξης ώστε να προχωρήσουμε.

Όλα τα παραπάνω δεν θα είχαν ουσία εάν δεν υπήρχε και η ανάλογη επισκεψιμότητα που είναι στα ύψη!
Ας μην μπούμε, χρονιάρα μέρα, σε διαδικασία αριθμών. Χονδρικά να πούμε μόνο πως 900 χιλιάδες μοναδικοί επισκέπτες «πέρασαν» από τις σελίδας μας και μας πρόσφεραν πάνω από 3,5 εκατ. κλικ.  

Το ’21 θα κάνουμε πολλά και ωραία πράγματα.

Ήδη έχουμε ανακοινώσει τη SCREEN olympusmera webTV, που θα βγει σύντομα στον αέρα.

Θα ετοιμάσουμε ωραίες εκπομπές και τεχνικά θα γίνουμε γρηγορότεροι και το «περιβάλλον» της σελίδας μας θα γίνει περισσότερο φιλικό προς τον επισκέπτη. Η προσπάθεια στο τεχνικό κομμάτι είναι καθημερινή.

Το ’21 ας νικήσουμε τους φόβους μας, ας αφήσουμε πίσω το γκρίζο και ας επανέλθουμε στις ζωές μας!

Καλή Χρονιά! Με τις καλύτερες ευχές για υγεία και επιτυχίες σε εσάς και τις οικογένειές σας.

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα