ΑΠΟΨΗ

Ραγιαδισμός

Αυτές τις ημέρες άκουσα κάποιους να επιχειρηματολογούν πάνω στα εξής:

  • Δεν πρέπει να επεκτείνουμε τα ναυτικά μίλια στο Αιγαίο σε 12 γιατί θα γίνει μια “κλειστή θάλασσα”.
  • Μέχρι το 2050 όλη η Ευρώπη θα γίνει “πράσινη” (ηλεκτροκίνηση κλπ) και ας τα πάρει όλα τα πετρέλαια ο Ερντογάν να τελειώνουμε.

Και είπαν και πολλά άλλα…

Οι κυβερνώντες επενδύουν στον φόβο των ψηφοφόρων “να μην έρθει η αντιπολίτευση στην εξουσία” και η αντιπολίτευση εύχεται την αποτυχία της κυβέρνησης για να έρθει αυτή στην εξουσία. Λες και μιλάμε για μπάλα…

Έτσι σκέφτονται κάποιοι – ακόμα και στα εθνικά θέματα – βάζοντας το κόμμα πάνω από την Πατρίδα.

Για εμένα πάλι φόβος είναι να μην οδηγηθούμε σε εθνική τραγωδία και παραδώσουμε την Πατρίδα μικρότερη στις επόμενες γενιές.

Και στο ερώτημα αν θέλω πόλεμο η απάντηση είναι: “Όχι δεν θέλω. Όπως δεν θέλω και μικρότερη Πατρίδα. Διότι σήμερα κινδυνεύουμε και σε πόλεμο να πάμε και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων να μας σύρουν – προ τετελεσμένων – για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα”.

Ι. Ζ. Παπαζαχαρίας

Υ.Γ.: Τις τελευταίες ημέρες βλέπω γελάκια και μια χαλαρή διάθεση των κυβερνώντων στην όποια αναφορά στα ελληνοτουρκικά. Μάλιστα διακρίνω στον υπουργό της Άμυνας να έχει ένα χαμόγελο που με ανησυχεί. Συν τοις άλλοις αποθεώνεται από τους ακολούθους του στα social media επειδή γελάει και αυτό τους κάνει αισιόδοξους. Εμένα πάλι όχι!
Ο Σταύρος Λυγερός τα περιγράφει πολύ κομψά στο άρθρο του: “Με τον Δένδια θα ξεχάσουμε κι αυτά που μάθαμε!” στο slpress.gr

logo podas

About the author

Ιωάννης Ζ. Παπαζαχαρίας

Γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του '76 στη Θεσσαλονίκη.
Μεγάλωσε στο Λιτόχωρο του Ολύμπου.
Σπούδασε Δασολογία στο Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος στη Θεσσαλονίκη.
Τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία τα έκανε με το dionolympos blogspot που στην συνέχεια εξέλιξε στο site "Τα Ολύμπια Νέα".
Αρθρογραφεί πολιτικά, σχολιάζει τις εξελίξεις και έχει ως στόχο να αναδείξει την ιστορία του τόπου του με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές στο προσκήνιο.
Βρίσκεται πίσω από πολλές προεκλογικές εκστρατείες. Δεν του αρέσει να φαίνεται, κάνει τη δουλειά του ήρεμα και αθόρυβα...
Αγαπά καθετί Ελληνικό, ασχολείται με την γενεαλογία και τις γεύσεις (κάτι που του έμεινε από την ενασχόλησή του στο παρελθόν).
Η ενασχόλησή του με τον αθλητισμό περιγράφεται με μία μόνο λέξη: ΑΡΗΣ!
Από το 2017 κατοικεί στην Κατερίνη.
Είναι πατέρας της Κορτέσσας, του Ζαχαρία και του Δημήτρη.
Επικοινωνήστε μαζί του στο ipapazacharias@gmail.com

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα