ΑΠΟΨΗ

Κατερίνη | Ώρα ευθύνης για όλους- Στα στέκια της νεολαίας ο κορωνοϊός

Αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα κορωνοϊού στην Πιερία με το δήμο Κατερίνης να συμπεριλαμβάνεται στις περιοχές όπου επιβλήθηκε περιορισμός λειτουργίας (κλειστά 24:00 έως 07:00). Προφανώς και δεν είναι τυχαία η επιβολή του συγκεκριμένου μέτρου καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του OlympusMera.gr, τα κρούσματα, σε μεγάλο ποσοστό, αφορούν νέους σε ηλικία που συνωστίστηκαν σε κλαμπ και σε στέκια νεολαίας της περιοχής.

Οι ιχνηλατήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη “δείχνουν” συγκεκριμένες “διαδρομές” των κρουσμάτων οι οποίες καταλήγουν σε χώρους διασκέδασης της νεολαίας.

Αναμφίβολα είναι η ώρα της ευθύνης για τους ιδιοκτήτες των μπαρ και ευρύτερα των χώρων διασκέδασης που οφείλουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων προστατεύοντας θαμώνες αλλά και εργαζόμενους…

Η δυσμενής αυτή εξέλιξη για την Κατερίνη (ίσως ο περιορισμός λειτουργίας θα ήταν φρόνιμο να επεκταθεί σε όλο το νομό) δεν είναι αφορμή μόνο για προβληματισμό.

Απαιτείται εφαρμογή των μέτρων χωρίς ανοχή για τους παραβάτες…

Η ανοχή διασπείρει τον ιό. Το κάνει ήδη…

About the author

Ελίνα Διαμαντόπουλου

Η Ελίνα Διαμαντοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη.
Σπούδασε Αρχαιολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα εργαζόταν ως δημοσιογράφος σε αθλητική εφημερίδα της συμπρωτεύουσας. Θα συνεχίσει θα εργάζεται σε αθλητικά έντυπα, αθλητικά ραδιόφωνα και γραφεία Τύπου στη Θεσσαλονίκη για περίπου μία δεκαετία.
Το 2008 επιστρέφει στην Κατερίνη όπου δημιουργεί την οικογένειά της και συνεχίζει να εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τοπικό Τύπο και την τηλεόραση. Σήμερα εργάζεται ως ανταποκρίτρια της TV100 στην Πιερία, ενώ παρουσιαζει την εκπομπή “Καθημερινά” που προβάλλεται Δευτέρα με Παρασκευή στις 16:00, στη DION τηλεόραση Κεντρικής Μακεδονίας
Αγαπημένα της θέματα όσα αφορούν τον πολιτισμό, όχι μόνο γιατί σχετίζονται με τις σπουδές της αλλά κυρίως γιατί θεωρεί ότι στα θέματα του πολιτισμού “κρύβονται” οι σπουδαίες προσωπικότητες της εποχής μας αλλά και γιατί κάθε θέμα, όπως η ίδια λέει, έχει με έναν διαφορετικό τρόπο και μία πολιτισμική διάσταση. Οι ανησυχίες της αυτές γύρω από τα θέματα του πολιτισμού την οδήγησαν σε πιο εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές οι οποίες συνεχίζονται μέχρι σήμερα σχετικά με τη διοίκηση των πολιτισμικών μονάδων....
Είναι παντρεμένη με το Χάρη και είναι μητέρα της Όλγας και του Γιώργου.

6 Comments

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

  • Μπράβο, λεπτομερής ανάλυση του θέματος! Χωρίς νούμερα, χωρίς πηγές, χωρίς ονόματα μαγαζιών. Τι ξέρετε για τα αυξανόμενα κρούσματα στην περιοχή μας που δεν ξέρουμε εμείς οι υπόλοιποι; Τι ξέρετε για τις ιχνηλατήσεις και το που καταλήγουν; Άμα θέλετε να είστε δημοσιογράφος, κάντε την δουλειά σας και γράψτε ένα άρθρο της προκοπής και ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΑΣ.

  • Καλά κάνει και σας γράφει η νεολαία στα παλαιότερα των υποδημάτων της! Αυτή είναι η μόνη που φέρει την ελπίδα ενος νέου καλύτερου κόσμου από τον ολοκληρωτικά αποχαυνομένο που τους προτείνετε! Πλήρης ανυπακοή και ανευθυνότητα στην ανευθυνότητα των ιθυνόντων. Στοχευμένο, ανυπόστατο άρθρο που επιβεβαιώνει τις αποτυχημένες σχέσεις των μεγαλυτέρων με τους μικρότερους μέσω του ελλείματος εμπιστοσύνης που αποδίδεται από τους πρώτους στους τελευταίους! Είναι βολικό άλλωστε η μαμά να κράζει τα παιδιά της και το κράτος τους πολίτες της! Της κοντής χώρας οι τρίχες της φταίνε!

  • Παρακαλούμε γίνεται πιο σαφής μιλήστε με αριθμούς (αληθινους) μόνο τότε θα καταλάβουμε το μέγεθος του προβλήματος

Πρόσφατα άρθρα