ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟΨΗ

Οι 41 στην Εκάβη και η φετινή πορεία του Πιερικού

Οι 41 στην Εκάβη και η φετινή πορεία του Πιερικού

Παρουσία 41 ατόμων πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του ΣΦΚ Πιερικού προκειμένου να ξεκινήσουν οι απαιτούμενες διαδικασίες για να μετατραπεί σε ΠΑΕ.

Όλα, μέχρι στιγμής, φαίνονται θετικά και είναι καλοδεχούμενα. Το αποδεικνύει η παρουσία του δημάρχου και των αντιδημάρχων στη γενική συνέλευση. Θετικό ως γεγονός μιας και πριν 20-25 χρόνια, η τότε δημοτική διοίκηση σφράγιζε το γήπεδο του Πιερικού και δεν  άφηνε να γίνονται προπονήσεις, του κλείδωνε τα αποδυτήρια κ.α.  Γνωστά σε εμένα είναι όλα αυτά μιας και από μικρός – εκτός από τα του Άρη Θεσσαλονίκης – παρακολουθώ όλα τα τεκταινόμενα και στον Απόλλωνα Λιτοχώρου και στον Πιερικό.

Εύχομαι, από καρδιάς, καλή πορεία και εδώ είμαστε να στηρίξουμε την ιστορική ομάδα της Πιερίας. Και εύχομαι την επόμενη φορά οι 41 να είναι υπερ-τριπλάσιοι.

Όμως θα ήθελα να ρωτήσω το δήμαρχο σε ποιους και σε τί αναφερόταν όταν είπε ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να «βάλει χέρι» στον Πιερικό και ότι αυτοί που πιθανά θα το κάνουν, θα τους «κόψει τον κ@λ@» και θα τον βρουν απέναντί τους.
Τι ακριβώς εννοεί;
Υπάρχει κάποιος που σήμερα κυνηγά τον Πιερικό; Ή απλά να ‘χαμε να λέγαμε;

Ας αφήσει τις βαρύγδουπες δηλώσεις – που σε τίποτα δεν βοηθούν – και τις τζάμπα μαγκιές ο δήμαρχος κι ας φροντίσει να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Όλα τα άλλα θα τα βρούμε. Ας μην ξεχνάει βέβαια ότι και από τον Πιερικό και από το δήμο είναι ένας ακόμα περαστικός…

Φέτος λοιπόν ο Πιερικός στάθηκε τυχερός αφού ανέβηκε την κατηγορία χωρίς μπαράζ λόγω κοροναϊού και του εύχομαι να έχει πάντα την τύχη με το μέρος του.

Ι. Ζ. Παπαζαχαρίας

logo podas

About the author

Ιωάννης Ζ. Παπαζαχαρίας

Γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του '76 στη Θεσσαλονίκη.
Μεγάλωσε στο Λιτόχωρο του Ολύμπου.
Σπούδασε Δασολογία στο Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος στη Θεσσαλονίκη.
Τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία τα έκανε με το dionolympos blogspot που στην συνέχεια εξέλιξε στο site "Τα Ολύμπια Νέα".
Αρθρογραφεί πολιτικά, σχολιάζει τις εξελίξεις και έχει ως στόχο να αναδείξει την ιστορία του τόπου του με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές στο προσκήνιο.
Βρίσκεται πίσω από πολλές προεκλογικές εκστρατείες. Δεν του αρέσει να φαίνεται, κάνει τη δουλειά του ήρεμα και αθόρυβα...
Αγαπά καθετί Ελληνικό, ασχολείται με την γενεαλογία και τις γεύσεις (κάτι που του έμεινε από την ενασχόλησή του στο παρελθόν).
Η ενασχόλησή του με τον αθλητισμό περιγράφεται με μία μόνο λέξη: ΑΡΗΣ!
Από το 2017 κατοικεί στην Κατερίνη.
Είναι πατέρας της Κορτέσσας, του Ζαχαρία και του Δημήτρη.
Επικοινωνήστε μαζί του στο [email protected]

Add Comment

Click here to post a comment