ΑΠΟΨΗ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Στροφή των επιχειρηματιών στα e-shop

Στροφή των επιχειρηματιών στα e-shop

Εδώ και αρκετά χρόνια παρατηρείται μια τάση των επιχειρηματιών στη δημιουργία e-shop και ιστοσελίδων ως εναλλακτικού ή συμπληρωματικού τρόπου πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών.

Λόγω της πανδημίας του COVID-19 η μετάβαση από τις off-line πωλήσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο (e-shop & υπηρεσιών) κρίνεται επιβεβλημένη.

Η υποτυπώδης ή καθόλου παρουσία επιχειρήσεων στο internet ανήκει στο παρελθόν. Η επιστροφή στην νέα κανονικότητα συνοδεύεται από μια τεχνολογική επανάσταση σε εμπορικές επιχειρήσεις και καταστήματα εστίασης. Επιμένω στα καταστήματα εστίασης μιας και – σύμφωνα με, από το νόμο, ισχύοντα – οι πελάτες οφείλουν να «κλείσουν τραπέζι» ώστε να μεταβούν σε κάποιο κατάστημα.

Ο φόβος για την επόμενη ημέρα και για την επιβίωση των καταστημάτων οδηγεί τους επιχειρηματίες στην νέα εποχή. Αυτό είναι δεδομένο. Η πώληση αγαθών και υπηρεσιών είναι αναγκαία.

Πλέον είμαι σε θέση να πω πως έχω όλη την υλικοτεχνική υποδομή και τις γνώσεις ώστε να βοηθήσω τον επιχειρηματία στο νέο εγχείρημα και στην νέα εποχή. Δεν είναι μόνο η κατασκευή ενός e-shop ή μιας ιστοσελίδας που θα μας φέρει πελάτες. Αυτό οφείλουν να καταλάβουν όλοι.

Πρέπει να δημιουργηθούν οι συνθήκες ώστε αυτό το βήμα να γίνει σε στέρεες βάσεις και με τα κατάλληλα εργαλεία που θα κάνουν την χρήση της νέας πραγματικότητας πιο εύκολα διαχειρίσιμη.

Είμαι εδώ για να συζητήσουμε τα της κατασκευής και της δημιουργίας νέων επιχειρηματικών εργαλείων για την επιχείρησή σας. Να κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα σας, να δημιουργήσουμε το e-shop και να το κάνουμε γνωστό.

Ι. Ζ. Παπαζαχαρίας

ipapazacharias@gmail.com

About the author

Ιωάννης Ζ. Παπαζαχαρίας

Γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του '76 στη Θεσσαλονίκη.
Μεγάλωσε στο Λιτόχωρο του Ολύμπου.
Σπούδασε Δασολογία στο Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος στη Θεσσαλονίκη.
Τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία τα έκανε με το dionolympos blogspot που στην συνέχεια εξέλιξε στο site "Τα Ολύμπια Νέα".
Αρθρογραφεί πολιτικά, σχολιάζει τις εξελίξεις και έχει ως στόχο να αναδείξει την ιστορία του τόπου του με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές στο προσκήνιο.
Δεν του αρέσει να φαίνεται, κάνει τη δουλειά του ήρεμα και αθόρυβα...
Αγαπά καθετί Ελληνικό, ασχολείται με την γενεαλογία και τις γεύσεις (κάτι που του έμεινε από την ενασχόλησή του στο παρελθόν).
Η ενασχόλησή του με τον αθλητισμό περιγράφεται με μία μόνο λέξη: ΑΡΗΣ!
Από το 2017 κατοικεί στην Κατερίνη.
Είναι πατέρας της Κορτέσσας, του Ζαχαρία και του Δημήτρη.
Επικοινωνήστε μαζί του στο ipapazacharias@gmail.com

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας