ΑΠΟΨΗ

Ο κ. Κουκοδήμος θίχτηκε ακούγοντας τα… λεγόμενά του!

Το OlympusMera.gr μέλος της – κατά φαντασίαν – “σπείρας” που διώκει τον κ. Κουκοδήμο!

Μάθαμε επιτέλους τα μέλη της “συμμορίας” ή αλλιώς της “σπείρας” όπως αποκάλεσε συγκεκριμένα τοπικά ΜΜΕ ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος βγαίνοντας από την Εισαγγελία Κατερίνης όπου κατέθεσε αναφορά προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο συκοφαντικής δυσφήμισης σε βάρος του. 

Ο κ. Κουκοδήμος θίχτηκε ακούγοντας τα... λεγόμενά του!

Δεν σας κρατάμε άλλο σε αγωνία! Το OlympusMera από την περασμένη Παρασκευή οπότε και του επιδόθηκε η σχετική αναφορά-έγκλιση έμαθε ότι αποτελεί, κατά τα λεγόμενα του κ. δημάρχου, μέλος συμμορίας. 

Και όλα αυτά γιατί το OlympusMera δημοσίευσε την τοποθέτησή του στην επίμαχη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ και μετέφερε στο κοινό την πρότασή του για ενδεχόμενη εγκατάσταση προσφύγων στο δήμο Δίου-Ολύμπου. 

Ο κ. Κουκοδήμος, παρά το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των τοπικών ΜΜΕ , φιλοξένησε τις απόψεις του, επέλεξε να στοχοποίησει συγκεκριμένες ιστοσελίδες και μπλογκ (δύο ιστοσελίδες και ένα μπλογκ συγκεκριμένα) θεωρώντας ότι θίγεται… Από τι; Από τα ίδια του τα λεγόμενα! 

Θίχτηκε ακούγοντας τον εαυτό του δηλαδή!

Προφανώς και βρισκόμαστε μπροστά σε μία απροκάλυπτη απόπειρα λογοκρισίας και εκφοβισμού της ελεύθερης άποψης και της αδέσμευτης δημοσιογραφίας. Μόνο που σε ό, τι μας αφορά η ανοχή έχει και τα όριά της! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν σας φοβόμαστε κ. Κουκοδήμο! 

Γιάννης Παπαζαχαρίας – Ελίνα Διαμαντοπούλου

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα