ΑΠΟΨΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Να ήταν ένα ψέμα η φετινή Πρωταπριλιά…

Αλλά δεν είναι! – Το olympusmera.gr δεν θα «γιορτάσει» την Πρωταπριλιά του 2020

Την 1η Απριλίου κάθε χρόνου συνηθίζεται να λέγονται καλοπροαίρετα ψέματα λόγω εθίμου. Τα ψέματα της Πρωταπριλιάς είναι ένα έθιμο που μας «έχει έρθει» από την Ευρώπη. Υπάρχουν διάφορες εκδοχές σχετικά με τον τόπο και τον χρόνο που γεννήθηκε το έθιμο αυτό που δεν είναι επί του παρόντος να αναλυθούν.

Ως olympusmera.gr η φετινή Πρωταπριλιά θα ήταν η πρώτη μας στο διαδίκτυο. Η αλήθεια είναι πως την περιμέναμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία. Σκεφτόμασταν τί να σκαρώσουμε, τι δημοσίευμα να κάνουμε που θα προκαλέσει σάλο και θα εμπλέξει τους τοπικούς μας άρχοντες και όχι μόνο.

Λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί παγκόσμια, αλλά και στην χώρα μας, με την πανδημία του COVID19 δεν θα συμμετέχουμε σε μια διαδικασία που μπορεί να προκαλεί γέλιο και ίντριγκα, που ήρθε μεν η ημερομηνία της να γιορταστεί, αλλά οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες.

Δεν μπορεί ο κόσμος να περνάει τα πάνδεινα, συμπολίτες μας να αρρωσταίνουν κι όλοι μαζί να δίνουμε έναν αγώνα επιβίωσης και από την άλλη εμείς να κάνουμε πλάκα.

Στα φετινά – καλοπροαίρετα – ψέματα της Πρωταπριλιάς λέμε ΟΧΙ!

Δεν θα τηρήσουμε φέτος το έθιμο και θα κρατήσουμε όλο αυτό το πηγαίο και αδάμαστο χιούμορ, που μας διακρίνει, για του χρόνου.

Η σωστή ενημέρωση φέτος δεν είναι ούτε πλάκα, ούτε αστείο.

Για το olympusmera.gr

Οι διαχειριστές και οι αρθρογράφοι

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα