ΑΠΟΨΗ

Το “Πιερικό Στάδιο” και η νέα Δημοτική Αρχή

Γήπεδα με ονομασίες: Κατσαρού, Πύρρου Δήμα, Καλιανίδη κ.α. στον νομό μας. Κλεάνθη Βικελίδη, Καυταντζόγλειο, Απόστολος Νικολαΐδης, Καραϊσκάκη στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Όμως στην Κατερίνη το γήπεδο του Πιερικού, του συλλόγου που δόξασε όσο κανένας άλλος το νομό μας, τον λένε διάφοροι πονηροί Α ΔΑΚ, ή και Β ΔΑΚ ή πολλά ακόμα.

Νομίζω πως ήρθε η ώρα το Διοικητικό Συμβούλιο να ονομάσει το γήπεδο του Πιερικού, σε «Πιερικό Στάδιο» και να δώσει ονόματα και στα άλλα γήπεδα. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο ενόχλησης κάποιων επί του θέματος.

Κλείνοντας αυτό το πολύ μικρό μου σημείωμα θα ήθελα να υπενθυμίσω και να παραδεχθώ – ανεξάρτητα από οποιεσδήποτε άλλες απόψεις μου – στη φετινή νικηφόρα πορεία του Πιερικού συνετέλεσε η νέα Δημοτική Αρχή.

Και να υπενθυμίσω ότι σε πολύ παλαιότερα πέτρινα χρόνια για τον Πιερικό, η τότε Δημοτική Αρχή σφράγιζε το στάδιο και πέταγε έξω από τα αποδυτήρια τα πλυντήρια των ποδοσφαιριστών

About the author

Ιωάννης Ζ. Παπαζαχαρίας

Γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του '76 στη Θεσσαλονίκη.
Μεγάλωσε στο Λιτόχωρο του Ολύμπου.
Σπούδασε Δασολογία στο Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος στη Θεσσαλονίκη.
Τα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία τα έκανε με το dionolympos blogspot που στην συνέχεια εξέλιξε στο site "Τα Ολύμπια Νέα".
Αρθρογραφεί πολιτικά, σχολιάζει τις εξελίξεις και έχει ως στόχο να αναδείξει την ιστορία του τόπου του με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές στο προσκήνιο.
Δεν του αρέσει να φαίνεται, κάνει τη δουλειά του ήρεμα και αθόρυβα...
Αγαπά καθετί Ελληνικό, ασχολείται με την γενεαλογία και τις γεύσεις (κάτι που του έμεινε από την ενασχόλησή του στο παρελθόν).
Η ενασχόλησή του με τον αθλητισμό περιγράφεται με μία μόνο λέξη: ΑΡΗΣ!
Από το 2017 κατοικεί στην Κατερίνη.
Είναι πατέρας της Κορτέσσας, του Ζαχαρία και του Δημήτρη.
Επικοινωνήστε μαζί του στο ipapazacharias@gmail.com

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα