ΑΠΟΨΗ

Έμμισθους σας είπαμε, όχι κλέφτες!

Συναγερμός ήχησε στο Facebook με την αναφορά μου (στην εκπομπή της Εύης Μιχωλού στη Δίον τηλεόραση) στον πρόεδρο του δημοτικού ραδιοφώνου Σάκη Γκούνα. Θίχτηκε ο πρόεδρος επειδή ανέφερα ότι προφανώς είναι έμμισθος στη θέση αυτή!

Έβγαλε τα χαρτιά του, επιστράτευσε τον Νταντάμη, αναστάτωσε τον τόπο όλο για να μάθουμε ότι είναι εθελοντής και παραιτήθηκε της αποζημίωσης! Με το συμπάθειο! Το παίρνω πίσω! Λες και είναι κακό να πληρώνονται οι αιρετοί! Κατά την προσωπική μου άποψη πρέπει να πληρώνονται – και μάλιστα καλά – όσοι κατέχουν θέσεις ευθύνης. Μη σας πω ότι ο πολύς εθελοντισμός είναι και ύποπτος καμιά φορά. Ωστόσο η κίνηση αυτή, όπως και της προκατόχου του, Ροδής Ελευθεριάδου, ενέχει και έναν συμβολισμό για την προσπάθεια που γίνεται στο δημοτικό ραδιόφωνο. Το παίρνω πίσω λοιπόν και επανορθώνω! Συγγνώμη βρε Σάκη μου!

Αλλά αν, από όσα άκουσε, τον αναστάτωσε αυτό, τι να πω; Εμένα πάντως περισσσότερο θα με πέιραζε να ηγούμαι μίας πρωτοβουλίας στο δήμο και να κατηγορούμαι ότι υποτιμώ τα ΜΜΕ της πόλης, κομμάτι των οποίων αποτελεί άλλωστε το δημοτικό ραδιόφωνο, παρά το ότι αμείβομαι για μία επιτελική θέση.

Κι εμένα αγαπητέ φίλε Σάκη με εξέπληξε δυσάρεστα να βλέπω τους “άρχοντες” της πόλης μου να περιφέρονται χασκογελώντας όσο οι δημοσιογράφοι θέτουν ερωτήματα. Και δεν ήταν απλώς δυσάρεστη έκπληξη, αν και πλέον τίποτα δεν μας εκπλήσσει, αλλά και ευθεία προσβολή στο δικό σου πρόσωπο, που, προς τιμή σου, θέλησες να δώσεις κάποιες περισσότερες πληροφορίες για το νέο εγχείρημα, την ίδια ώρα που κάποιοι αποχωρούσαν από μπροστά σου με τα χέρια στις τσέπες.

Κι εμένα με εξέπληξε δυσάρεστα να σε ακούω να χαρακτηρίζεις κακεντρεχείς τις ερωτήσεις των συναδέλφων μου. Εύλογες νομίζω ερωτήσεις που όμως έχω την υπομονή να περιμένω ότι κάποια στιγμή θα είσαι σε θέση να τις απαντήσεις.

Κατά τα άλλα “καλή καρδιά”!

About the author

Ελίνα Διαμαντόπουλου

Η Ελίνα Διαμαντοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη.
Σπούδασε Αρχαιολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα εργαζόταν ως δημοσιογράφος σε αθλητική εφημερίδα της συμπρωτεύουσας. Θα συνεχίσει θα εργάζεται σε αθλητικά έντυπα, αθλητικά ραδιόφωνα και γραφεία Τύπου στη Θεσσαλονίκη για περίπου μία δεκαετία.
Το 2008 επιστρέφει στην Κατερίνη όπου δημιουργεί την οικογένειά της και συνεχίζει να εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τοπικό Τύπο και την τηλεόραση. Σήμερα εργάζεται ως ανταποκρίτρια της TV100 στην Πιερία, ενώ παρουσιαζει την εκπομπή “Καθημερινά” που προβάλλεται Δευτέρα με Παρασκευή στις 16:00, στη DION τηλεόραση Κεντρικής Μακεδονίας
Αγαπημένα της θέματα όσα αφορούν τον πολιτισμό, όχι μόνο γιατί σχετίζονται με τις σπουδές της αλλά κυρίως γιατί θεωρεί ότι στα θέματα του πολιτισμού “κρύβονται” οι σπουδαίες προσωπικότητες της εποχής μας αλλά και γιατί κάθε θέμα, όπως η ίδια λέει, έχει με έναν διαφορετικό τρόπο και μία πολιτισμική διάσταση. Οι ανησυχίες της αυτές γύρω από τα θέματα του πολιτισμού την οδήγησαν σε πιο εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές οι οποίες συνεχίζονται μέχρι σήμερα σχετικά με τη διοίκηση των πολιτισμικών μονάδων....
Είναι παντρεμένη με το Χάρη και είναι μητέρα της Όλγας και του Γιώργου.

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα