OFF THE RECORD

Σε κρίστμας σπίριτ!

Απελπιστικά λίγος ήταν ο κόσμος σε μια κατά τα άλλα ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την ενδοοικογενειακή βία με σημαίνοντες ομιλητές που διοργάνωσε ο δήμος Κατερίνης με το Δικηγορικό Σύλλογο. Πάλι καλά που η κυρία Λιάνα κάλεσε το σόι της να ντραπούν όλοι μαζί για την άδεια αίθουσα… Η μαμά, η αδελφή, ο ειδικός συνεργάτης και 4-5 ακόμη τους ευρύτερου πολιτικού γραφείου έδωσαν το “παρών” μεταξύ των ολίγων που έσπευσαν στο κάλεσμα… Αποκαλυπτικές ήταν οι φωτογραφίες που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα ο Χρήστος Γκουκουρέλας όπου παρουσιάζεται σε όλο το μήκος και το πλάτος η απουσία του κόσμου και κυρίως η ηχηρή απουσία δημοτικών συμβούλων της συμπαράταξης… 

Χλιαρή ήταν και η εκδήλωση για τα 65 χρόνια του Αρχελάου, που, όπως μαθαίνω στήθηκε, για να ξαναθυμηθούν οι παρευρισκόμενοι το άλμα του κ. Κουκοδήμου! Πολλές οι μουρμούρες για την «άρπα κόλλα» εκδήλωση του ιστορικού συλλόγου με πρόεδρο τον κ. Άλκη Τασόπουλο, που εκτός των άλλων, θα είναι και υποψήφιος με τον κ. Κουκοδήμο. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Ας βραβευθούμε και μεταξύ μας…..  Βράβευσαν που λέτε τον κ. δήμαρχο, τον 6ο Ολυμπιονίκη, του έπλεξαν φυσικά το εγκώμιο της αθλητικής του καριέρας (για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι τώρα που έρχονται και εκλογές) αλλά μάλλον παρά έπεσε το βάρος στο πρόσωπο του κ. δημάρχου, γεγονός που σκανδάλισε κόσμο. 

Πολλά ονόματα έμειναν εκτός βραβεύσεων, κάποιοι ηθελημένα, ενώ μαθαίνω ότι υποτιμήθηκε και η προσφορά κάποιων στον αθλητισμό… Βρε γατάκια, μπροστά στο δήμαρχο όλοι θα υπολείπεστε! 

Πάντως εγώ αν ήμουν στη θέση του, μετά από 20 χρόνια στην πολιτική, θα τους απαγόρευα, ειδικά στο δήμο που διοικώ, να με βραβεύουν για την αθλητική μου προσφορά. Και να βραβεύομαι από ποιον; Από τον υποψήφιό μου!!! Για γέλια και για κλάματα μαζί! 

Σπυρί σπυρί μαζεύει τις ψήφους ο πολιτευτής με την μερτσέντα και τον οδηγό… Τον έχασε το φαρμακείο και σύσσωμη η φαρμακευτική επιστήμη τώρα που ετοιμάζεται ολοταχώς να γίνει υπουργός. Γιατί αυτό το πολυτάλαντο αγόρι δεν θα γίνει βουλευτής, κατευθείαν υπουργός θα γίνει. Με τέτοια προσόντα…. 

Μαθαίνω για κάτι ιερά δείπνα που στήνονται σε σπίτια και ταβέρνες. Έτσι παιδιά συντονιστείτε να μετρηθείτε γιατί έρχονται δύσκολοι καιροί.

Περιμένω το κριστμας σπιριτ να φανεί στο δήμο Κατερίνης γιατί προς στιγμήν η πόλη μοιάζει φάντασμα σαν την ψυχολογία του κυρ-Κώστα που έχουμε να δούμε να χαμογελάει το χειλάκι του από την ημέρα που ψηφίστηκαν οι κουκολάμπες του 1821! Πάλι καλά που η λιτοχωρινή φιλενάδά του ανέλαβε να του κάνει το Μουσείο των Χριστουγέννων και θα δούμε μια εκδήλωση της προκοπής από αυτές που μόνο η εταιρεία της ξέρει να διοργανώνει! Βλέπε γαστρονομικά φεστιβάλ! 

About the author

OM Newsroom

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα