OFF THE RECORD

Στήλη Άλατος | Εκτόπισμα όχι αστεία!

Ω ναι κυρίες μου και κύριοι “στήλη άλατος” μένουμε με αυτά που βλέπουμε, ακούμε και διαβάζουμε και δεν γίνεται παρά να τα σχολιάσουμε! 

Εκδήλωση για την κυβερνοασφάλεια διοργάνωσε η ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Πιερίας το πρωί της Κυριακής, στη μικρή αίθουσα του συνεδριακού Κέντρου Κατερίνης. 

Εκ του αποτελέσματος όμως αποδείχθηκε πολύ μεγάλη κι αυτή αφού η προσέλευση του κόσμου ήταν αποκαρδιωτική αν κρίνω από τις φωτογραφίες καλών συναδέλφων που κάλυψαν την εκδήλωση. 

Τον κ. Μπρουσκέλη τίμησαν οι πολύ “δικοί του”…. απ΄ότι μπορώ να διακρίνω. Κρίμα γιατί από τον τίτλο της εκδήλωσης (Το έγκλημα στον κυβερνοχώρο και η κυβερνοασφάλεια) μάλλον θα επρόκειτο για μια άκρως ενδιαφέρουσα ημερίδα. 

4-5 δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι βουλευτών, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, η πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου και ολίγοι ακόμη διάσπαρτοι μέσα στην αίθουσα. 

Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτοί που δεν μπορούν να μαζέψουν 50 νοματαίους σε ημερίδα νιώθουν ότι η άποψη τους μετράει στα κοινά! Εκτόπισμα όχι αστεία! 

Όταν κάτι συμβαίνει για πολλοστή φορά παύει να είναι σύμπτωση

Την ίδια ημέρα και περίπου την ίδια ώρα συνεδριάζουν σήμερα, Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022, τα δημοτικά συμβούλια στο δήμο Δίου-Ολύμπου, στο δήμο Κατερίνης και στο δήμο Πύδνας-Κολινδρού. 

Συγκεκριμένα στο δήμο Δίου-Ολύμπου το δημοτικό συμβούλιο συνεδριάζει στις 18:30, στο δήμο Κατερίνης στις 19:00 και στον Πύδνας-Κολινδρού στις 21:30. 

Αυτή είναι η πολλοστή φορά που τα δημοτικά συμβούλια συνεδριάζουν σχεδόν ταυτόχρονα. Το θέμα έχει τεθεί, από δημοσιογράφους, στους αρμοδίους.  

Τουλάχιστον ο δήμος Κατερίνης και ο δήμος Δίου-Ολύμπου, ενημερώνουν για τις συνεδριάσεις τους και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης με το δήμο Δίου-Ολύμπου να μεταδίδει και live τη συνεδρίαση. 

Οι αρμόδιοι στον τρίτο δήμο της Πιερίας, στον Πύδνας-Κολινδρού, δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να ενημερώσουν τα τοπικά ΜΜΕ για το πότε γίνονται τα δημοτικά συμβούλια. Αυτό βέβαια δεν είναι παράνομο μιας και η πρόσκληση αναρτάται στην ιστοσελίδα του δήμου. Δείχνει όμως μια πρόθεση. 

Χαράς ευαγγέλια για τον Ανέστη!

Σε άλλα νέα έχουμε νέα υποψηφιότητα στο δήμο Πύδνας-Κολινδρού. Με κάτι τέτοιες υποψηφιότητες βλέπω τον Ανέστη δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή! 

Το μπάχαλο της εξέδρας

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Ο λόγος για την αναρχία που επικράτησε τόσο στις 16 όσο και στις 28 Οκτωβρίου στην εξέδρα της παρέλασης στην Κατερίνη. Το απόλυτο μπάχαλο. Στη μεν 16η οι βουλευτές κόντεψαν να μην χωρέσουν στην εξέδρα με όλους τους παρατερεχάμενους, φιλοξενούμενους και μη να βρίσκονται επάνω. Το καλύτερο όμως συνέβη στις 28 με την προϊσταμένη της Α’ Βάθμιας να στέκεται χωρίς καρέκλα μπροστά για να χειροκροτήσει τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων… Ουδείς την σκέφτηκε την καψερή. Μπορεί και τεχνηέντως να έγινε για να χειροκροτήσει τους μαθητές και μετά να επιστρέψει στη δεύτερη σειρά… Πάλι καλά που έλειπε  ο δήμαρχος Κατερίνης βέβαια και χώρεσαν… Αφήνω ασχολίαστο το θέμα της εκφώνησης της παρέλασης. Πιο βαρετή πεθαίνεις!

Μήνυμα προς κάποιους “φίλους”

Το Olympusmera.gr είναι ενιαίο και αδιαίρετο! Τι δεν καταλαβαίνετε; 

Σχολιάστε το άρθρο

Γράψτε εδώ το σχόλιο σας

Πρόσφατα άρθρα